ספרו את הסיפור שלי בכול האתרים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

15/09/2010 | 12:31 | מאת: מאיר גטר --חיל ערב מלחמת יום כיפור

תוכנית בריחה מסיני מלחמת יום כיפור --נטישה---והשארת כלי המלחמה בידי האויב בשלימותם ככוח עזר למצריים למלחמה בצהל ---מי משבש את צהל בכול המלחמות עד היום---מי חתם על ההסכמים שמדינת ישראל משלמת עליהם עד היום----ראה באתר גוגל מאיר גטר הנס משמיים טל 0528851984 לא בשבת

19/09/2010 | 11:12 | מאת: אמנון ע

נראה כי צהל שם לו להרגל לברוח מכול חלקי ארץ ישראל.....ראה ביוגרפיה של אריק שרון ציתות --אריק שרון קיבל הראה ממפקדו כמה ימים לפני המלחמה האומרת כי עם תחילת הקרבות על כול המוצבים להתפנות מיד --דהינו בריחה בכול המיהרות מהמוצבים והשארת המוצבים בשלימותם למצריים ---אריק שרון נתן דוגמה לכך וברח הביתה כמה ימים לפני המלחמה ---האים היה גיבור או------

19/09/2010 | 11:12 | מאת: אמנון ע

נראה כי צהל שם לו להרגל לברוח מכול חלקי ארץ ישראל.....ראה ביוגרפיה של אריק שרון ציתות --אריק שרון קיבל הראה ממפקדו כמה ימים לפני המלחמה האומרת כי עם תחילת הקרבות על כול המוצבים להתפנות מיד --דהינו בריחה בכול המיהרות מהמוצבים והשארת המוצבים בשלימותם למצריים ---אריק שרון נתן דוגמה לכך וברח הביתה כמה ימים לפני המלחמה ---האים היה גיבור או------

מנהל פורום טראומה והלם-קרב