שנה טובה לכל משתתפי הפורום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

חברים יקרים, עברו עשר שנים מאז הקמנו את הפורום הזה, ואני שמח שהוא מספק לכל מי שנזקק לכך מקום למפגש עם נפגעי טראומה אחרים, מקום לתמיכה וגם מקור למידע. אני שמח גם שהפורום הזה מאפשר להלומי-קרב ממקומות שונים ליצור קשר ביניהם ולהיפגש גם מחוץ לפורום הזה. תודה לכל מי שממשיך לתמוך ולסייע לאחרים, ולחלוק אתנו את ניסיונו בהתמודדות עם הקושי היומיומי. אני מאחל לכך שנה טובה, שנה של עצמאות וחוסר-תלות בפקידים האכזריים של אגף השיקום, שנה של יצירה בכל תחום שתבחרו בו, ובעיקר שנה של חיזוק הקשר המשפחתי, הזוגיות וההורות. אני מאחל לכם הרבה שלווה ואהבה, דרור

13/09/2010 | 00:31 | מאת: צVק@

גמר חתימה טובה לכל משתתפי הפורום

13/09/2010 | 02:10 | מאת: דניאל

חלק מהטיפול הטוב שלי קיבלתי כאן בפורום המופלא שלך דרור. ללא ספק פורום זה עזר לי במהלך חיי ולכם המון המון תודה רבה... שלכם דניאל

14/09/2010 | 17:59 | מאת: רוז

מנהל פורום טראומה והלם-קרב