הפורום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

20/08/2010 | 21:02 | מאת: אלון

הנ"ל מיועד רק להלומי קרב או גם לנפגעי טראומה מסוגים שונים? לפי הכותרת קשה לדעת. אם זה לא פורום לנפגעי טראומה כללית ורק להלם קרב- האם קיים פורום כזה בדוקטורס או במקום אחר? תודה.

שלום אלון, אין הבדל משמעותי בין סוגי הטראומה השונים, ולכן לא הגבלנו את הפורום רק להלומי-קרב. באופן טבעי הפך הפורום הזה למקום מפגש קבוע של הלומי-קרב שחלקם נמצאים כאן כבר יותר מעשר שנים, מאז שהקמתי אותו. אתה מוזמן להציג את עצמך, ואם תרגיש כאן נוח תוכל להישאר. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

22/08/2010 | 00:36 | מאת: אלון

בתשובות ואתה רושם הרבה פעמים לנפגעי טראומה אחרים שזה לא במסגרת כותרת הפורום כי הפורום אמור לשרת רק נפגעי הלם קרב לכן זה לא כ"כ ברור.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב