נשים יקרות וגיבורות, נשות הלומי הקרב..

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

09/07/2010 | 23:45 | מאת: רחלה

בשנה האחרונה נחשפתי והזדעזעתי מהעוול הנוראי שזוכים לו הלומי הקרב שלנו, נשותיהם, ילדיהם, ומשפחתם. אין מילים שיכולות לתאר את החמלה ובעיקר את הבושה שאני חשה בעקבות הגילויים הללו. אני מחפשת נשים שחשות כמוני המעונינות להצטרף אלי לעשות מעשה. כרגע, העניין בשלבים התחלתיים..אשמח לקבל תגובות... ושנהיה בריאים..

10/07/2010 | 02:32 | מאת: צVק@

איזה מעשה את מציעה? אשמח להצטרף לכל עשיה חוקית צביקה 052-2888486

10/07/2010 | 12:34 | מאת: רחלה

היי צביקה תשובה זו רלוונטית לכל מי שמגיב להודעה זו... כרגע הנושא בחיתוליו ואני 'אוספת' אנשים טובים שרוצים לשתף פעולה למען מטרה נעלה. כמובן שחוקי....) אשמח באם תשלח מייל קורות חיים+ כמה מילים שלך כמו במה היית רוצה/ יכול לתרום. כמה שעות אתה רוצה/ יכול להתנדב? ומה נראה לך שאתה יכול לתת מעצמך? או האם היית רוצה להקדיש מלוא זמנך לעניין ובאיזה תחום ספציפי שנראה לך שייתן תרומה לחברים שלנו? תודה. רחלה.

רחלה יקרה, היוזמה שלך חשובה, ואני מאחל לך, ולנו, הצלחה רבה. זו אינה משימה קלה, ואני מקווה שהקשיים לא ירתיעו אותך. אני מציע שהפורום שינו ישמש מקום להעלות בו רעיונות לקידום הנושא, וגם ללימוד מכישלונות העבר. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

04/08/2010 | 22:04 | מאת: אשתו של אמנזי'ה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב