האם יכול להיות שתרופות פסיכיאטריות לא עוזרות?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

07/07/2010 | 08:11 | מאת: תמיר

הדריכות והחרדות לא עוברות....הייתכן שהתרופות לא מרגיעות? ואם כן , מה ניתן לעשות?

שלום תמיר, הפסיכיאטריה אינה מדע מדויק, והתרופות משפיעות על כל אחד באופן שונה. כדי למצוא את התרופה המתאימה והמינון המתאים יש צורך בהרבה ניסוי וטעיה. כדאי להשתמש בתרופות רק לזמן מוגבל כאשר הן יעילות, בשילוב עם טיפול התנהגותי. טיפול כזה יאפשר לך לשנות דפוסי התנהגות ולהתמודד טוב יותר עם הדריכות והחרדה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

07/07/2010 | 11:31 | מאת: תמיר

הסימפטומים , היתכן?או שהיא לא משפיעה?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב