איך אפשר לפנות לד"ר סגל ומהו שמו הפרטי?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/05/2010 | 12:28 | מאת: מוטי

שלום מוטי, כאשר אתה מציג שאלה, כדאי שתבהיר למה אתה מתכוון. אינני יודע אם אתה נמצא בפורום הנכון, אבל למה אתה חושב שאנחנו יודעים על מה אתה מדבר, מיהו בכלל ד"ר סגל ואיך הוא קשור לפורום שלנו. בברכה, ד"ר דרור גרין

11/05/2010 | 16:03 | מאת: מוטי

סליחה על השאלה התמוהה פשוט נמחק לי התוכן. אני נכה צה"ל מאובחן כPTSD ועברתי טיפולים שונים אצל פסיכיאטרים שונים. כל הטיפולים הופסקו על ידי בסופו של דבר כי לא הרגשתי שיפור משמעותי בטיפול התרופתי והתחלתי להשתמש במריחואנה באופן עצמאי מה שעזר לי מאוד לחזור לשיגרה ולהתמודד עם הלילות... אני צורך מריחואנה למעלה מ3 שנים, וניסיתי גם לבקש ממטפליי אישור על מנת שלא להסתבך עם החוק שהרי זהו דבר לא חוקי אך נענתי בשלילה מכיוון שהם אינם תומכים בטיפול מסוג זה. לאחרונה עלה לתודעה האפשרות לקבל אישור שכזה, וכן אני נתקל בקשיים להשגת החומר באופן לא חוקי מה שמאלץ אותי לגדל בביתי. בקשתי לברר את שמו של ד"ר סגל ואו דרך התקשרות עימו מכיוון שראיתי שהוא מוזכר כמה פעמים בפורומים ולמיטב הבנתי הוא תומך בטיפול מסוג זה. בתודה מראש מוטי

25/06/2010 | 12:58 | מאת: שירן

שלום בן זוגי נמצא בדיוק באותו מצב וגם אנחנו מחפשים את דר סגל אם אתה יודע דרך ליצור איתו קשר אנחנו נשמח מאוד!

מנהל פורום טראומה והלם-קרב