מצוקה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

26/04/2010 | 21:27 | מאת: נפתלי

שלום, כיום אני בולע בכל יום כ-4 קלונקסים (2מ"ג),3 ווליומים (10מ"ג),כאשר אלה אוזלים אני בולע בקבוקי אופטלגין נוזלי, וכשזה אוזל אני פונה לשוק השחור. כל זאות החל לאחר לבנון,חשוב לציין כי אני עובד נשוי ולומד, אך הלילות רודפים אותי

26/04/2010 | 23:00 | מאת: הפצוע האלמוני

גש לתל השומר למחלקה לטיפול בהלם קרב ובקש סיוע שם ידריכו אותך מהתחלה מה לעשות ולמי לפנות מנסיוני רצוי להכנס לטיפול מסודר כמה שיותר מהר ולא להזניח, טיפול טוב לאורך זמן עשוי לשפר את המצב

27/04/2010 | 11:04 | מאת: אלמוני

את תגובתך אני מכיר וכבר התנסתי, האם ישנו פסיכיאטר מומלץ באופן פרטי?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב