מחקר לטיפול בנפגעי הלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/03/2010 | 16:39 | מאת: אמיר

שלום לכולם, שמי אמיר ואני סטודנט שנה רביעית ללימודי רפואה סינית מסורתית בקמפוס ברושים בתל-אביב.במסגרת השנה הקלינית והאחרונה בלימודיי אני מבצע עבודת מחקר במסגרת המכללה. בעבודת המחקר אני בודק את ההשפעה של שיטת דיקור חדשה יחסית, שנמצאה יעילה בטיפול בהפרעות שונות ביניהם חרדה ואינסומניה. אני מחפש מטופלים לסדרה של 10 טיפולים שייערכו בשטח הקמפוס ובהשגחת מיטב המורים והמטפלים בארץ.הטיפולים כמובן ללא תשלום. לרוצים להשתתף ולכל שאלה או בקשה ניתן לפנות אלי דרך המייל: [email protected] או בטלפון- 054-4247577 תודה ושבוע טוב

08/03/2010 | 21:20 | מאת: צVק@

אשמח לקרא את תוצאות המחקר מעניין כי אם תצליח להוכיח שהPTSD טופל - המשמעות היא שמדובר במחלה שניתנת לריפוי בתודה צביקה קומיי [email protected] 052-2888486

מנהל פורום טראומה והלם-קרב