תגובה מאוחרת בעץ ישן

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

07/03/2010 | 07:42 | מאת: צVק@

http://www.doctors.co.il/forum-66/message-399175#message-399175 אני סיפרתי לה סיפור אישי וכאוב וביקשתי להישאר בעילום שם.יום למחרת הסיפור עם שמי המלא וכל הפרטים שלי הופיע בעיתון.

שלום צביקה, חבל שלא הסברת למה אתה מתכוון. בהודעה השניה התייחסת למישהי שלומדת עיתונאות ופנתה בפורום להלומי-קרב כדי שיספרו את סיפוריהם, והבטיחה סודיות. אתה צודק. עיתונאי שמבטיח סודיות דומה לקניבל שמבטיח לאכול רק סלט. והצעה לכל מי שחשובים לו הפרטיות והסודיות. הסודיות נשמרת כל עוד אינך מספר את סיפורך למישהו אחר. ברגע שסיפרת משהו למישהו אחר הוא חדל להיות סוד, וסופם של כל הסודות להתגלות. להתראות, דרור

08/03/2010 | 21:16 | מאת: צVק@

לדרור = לא אני כתבתי את התשובה שציטתי - אם תגלוש לכתובת שצרפתי בקריאה שבראשית העץ: http://www.doctors.co.il/forum-66/message-399175#message-399175 היית רואה את תחילת התכתובת מלפני זמן אני מקבל כמנוי על העדכונים בענפים שכתבתח בהם לדוא"ל הודעה כל פעם שמתווספת התיחסות, כותב התגובה שמלין על העיתונאית לא מודע לדעתי שלא רואים התיחסות לעצים ישנים ולכן הסבתי תשומת ליבם של הקוראים לתוכן המוצנע בחמוקי עץ ישן אני לעצמי לא מתלונן כל מי שמדבר על הבעיה של קטועי הנפש מבורך ולא איכפת לי מה כותב/ת כל עוד לא משקר על מצבנו

מנהל פורום טראומה והלם-קרב