מתנות על השתתפות במחקר- מה אתם הייתם מעדיפים? התיי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/03/2010 | 12:31 | מאת: יפית

שלום רב. כתבתי פה מספר פעמים, שמי יפית - בת לנכה צה"ל, ואני עורכת מחקר הכולל משפחות בהן האב פגוע פטסד. המחקר מאוד חשוב ודי חדשני וכולל את האב, אם וילדי המשפחה הצעירים. סה"כ המשפחות משחקות ב-2 משחקים שאני מעבירה להם + ממלאות מספר שאלונים פשוטים. מכיוון שאני עכשיו בשלב גיוס נבדקים וצריכה לקנות כמות גדולה של מתנות עבור המשתתפים- 100 משפחות(הורים + ילד), 2 פגישות. רציתי לשמוע מכם מה הייתם מעדיפים לקבל: אציין כי גיל הילדים שיתתפו יהיה בין 6-12 1. חוברת של הטבות לכניסה לאתרים בכל הארץ 1+1 (חוסך אלפי שקלים וכולל מגוון של גני חיות, אתרים לילדים, אתרים לכל המשפחה) 2. ספר/ קלטת ילדים לכל מפגש. מה דעתכם? אשמח לשמוע תגובות, שאלות וכדומה גם למייל[email protected] . יפית

שלום יפית, אני ספקן מעט לגבי סוג כזה של מחקר, במיוחד משום שקשה להימנע מהשפעת החוקר על תוצאות המחקר, גם כאשר מדובר בתצפית בלבד. את מתארת מחקר המבוסס על מעורבות עמוקה שלך, ובנוסף את מציעה למשתתפים מתנות, מה שמשפיע על התגובות שלהם והתלות שלהם בך. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב