קבוצה טיפולית למתמודדים עם ארוע טראומטי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

25/02/2010 | 11:51 | מאת: רויטל גיל

שלום, שמי רויטל גיל ואני עובדת במרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה. רציתי לספר לכם שב-11 במרץ תיפתח במרכז קבוצה טיפולית באמנות המיועדת לאנשים המתמודדים עם ארוע טראומטי. זו תהיה קבוצה ממוקדת וקצרת מועד. המתגוררים בירושלים והסביבה, מוזמנים להכנס לאתר המרכז www.traumaweb.org לפרטים נוספים, או להתקשר למרכז: 02-644-9666. שבת שלום, רויטל

שלום רויטל, תודה על ההצעה וההזמנה. הכותרת 'המרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה' מרשימה ומעוררת ציפיות, אבל הלומי-הקרב המשתתפים בפורום הזה שנים רבות שבעים מהצעות מופשטות ל'טיפול'. לכן כדאי שתספרי איך אתם מציעים 'טיפול' בקבוצה "ממוקדת וקצרת מועד". האם יש לכם שיטת פלאים חדשה? אם לא, כדאי שתספרי איך טיפול באמנות מסייע לנפגעי טראומה, ולמה הם יכולים לצפות כתוצאה מן 'הטיפול' שאתם מציעים. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב