שימוש בגראס רפואי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/02/2010 | 21:12 | מאת: P.T.S.D

אני נכה צה"ל ,עם פציעה רב מערכתית, וגם מוכר כסובל מ-P.T.S.D 70% כתוצאה מנפילה בשבי הסורי במלחמת יום כיפור, אני מטופל בהרבה כדורים ,והרבה אישפוזים, אין לי תיאבון,אני כל הזמן בדיכאון,ולא ישן כמעט, והוגדרתי כמי שסובל עם "בעיית שינה בלתי פתירה",, שמעתי כי גראס רפואי יכול לתת פיתרון לבעיות שלי, ביקשתי מהרופא המטפל שלי אישור ,אפילו לניסיון בכדי לבדוק,אבל הוא מסרב בתוקף,ואני נאלץ להשתמש בכמות גדולה מאוד של תרופות, שלא כל כך עוזרות,(היו לי מס" ניסיונות אובדניים), מה עלי לעשות,אני מרגיש שאני נמצא על הקצה, תודה על תשובתך

שלום לך, אינני רופא ואינני מומחה לתרופות ולסמים, ולכן לא אוכל להשיב על שאלתך. אם הרופא שלך אינו מאשר את הטיפול, שאינו חוקי ללא מרשם של רופא, אני משער שעליך לוותר על כך, או לפנות לרופא אחר. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב