סחרחורות

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/02/2010 | 16:49 | מאת: ליאת

אני סובלת מסחרחורות בשלושת החודשים האחרונים, לא מדובר בתחושה של עולם מסתובב אלא תחושה של ציפה (כאילו אני על סירה) הייתי אצל אורתופד, נוירולוג וכן רופא אף אוזן גרון. כולם לא מצאו סימנים אובייקטיביים לבעיה. האם ידוע לך על סחרחורות כסוג של חרדה. שמתי לב כשאני ממפה את הזמנים של הסחרחורת שהיו לי מספר ימים בהם הייתי בחופשה ולא חשתי שום סחרחורת בעוד שאיך שחזרתי לעבוד חיי היומיום זה חזר. זה מאוד מקשה על איכות חיי וחיי היום היום- האם יש לך מידע על טיפולים שניתן לעשות...

שלום ליאת, סחרחורת אינה סימפטום מרכזי של חרדה, ויכולות להיות לה סיבות רבות. אני מבין שזה מקשה על חייך, אבל אין סיבה להסביר כל קושי בחרדה דווקא. אם לדעתך הסיבות אינן גופניות, אין כל סיבה שלא תפני לטיפול נפשי, כדי להבין טוב יותר את הגורמים לקושי וכדי לחפש דרכים להתמודד אתו. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

13/02/2010 | 16:22 | מאת: שלומי

יש היום מכשיר קטן שמכניסים לגוף והוא רושם את האקג ,בדרך זו הוא מזהה בעיות בלב או שולל טותן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב