נותן סיוע מקצועי לנכי צה"ל בהלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/02/2010 | 07:50 | מאת: שוקי מרלה

נא להתקשר אלי: 052-3888342 מבטיח סיוע בהכנת תביעה ובבחירת עו"ד ובכל מה שקשור לקבלת זכויות המגיעות לנכי צה"ל חבירינו "קטועי מוח" והלם קרב. כל הסיוע בהתנדבות ובחינם.

05/04/2010 | 01:46 | מאת: משה רוזנבלט

אני הלום קרב ממלחמת יום כיפור, הוכרתי בתחילת 1974,לפני כשנה ומחצה עזרתי אומץ והגשתי תביעה להכרתי כנכה, עברתי "מדורי גהנום" בתהליכי טרום הוועדות, לקראת הוועדה הקובעת, שכרתי את שרותיו של עורך דין לייצוגי, בפועל נכחתי בוועדה כשעה לבד, העורך דין נקרא ל-5 דקות,נקבע לי נכות של 30%, חוששני שחברי הוועדה לא קראו את מלוא החומר, העורך דין קרא 3%מהחומר, ואני סבור שלאור מצבי הקשה האחוז נכות שנקבע נמוך ואינו מתחשב בעובדה שאאני מוכר מ-74

מנהל פורום טראומה והלם-קרב