תודה איתן אברמוביץ הפסיכיאטר מספר אחד בעולם!!!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/02/2010 | 07:45 | מאת: שוקי מרלה

הרופא הענק הזה רס"ו שעזב את היחידה לתגובות קרב והשאיר אותי יתום, הוא מלאך הוא רופא על הטוב ביותר בעולם איש ענק שהחזיר אותי מהתופת במלחמת יום כיפור לחיים נפלאים שיש בהם אהבה, חוכמה, אני פשוט האדם העשיר ביותר בעולם, חכם מדהים וכן הלאה. זה לא אני אומר, את זה אומרים לי אנשים שפגשו אותי. על צה"ל להחזיר אותו אפילו למשרה חלקית ובמיוחד שיטפל בחיילי צה"ל הסובלים מהלם קרב. איתן הוא מספר אחד בעולם! אני מצדיע לך מפקד ורופא ענק!!!!

17/02/2010 | 19:18 | מאת: תמר

האם משהו יכול לפרסם את הטלפון של איתן אברמוביץ? תודה

19/02/2010 | 04:38 | מאת: שוקי מרלה

את הטלפון האישי שלו קיבלתי ממנו בזמן שהוא טיפל בי והייתי יכול להתקשר אליו בכל שעה ובכל זמן. לא נראה לי שזה ראוי לפרסם פה סוד צבאי חשוב.

14/04/2017 | 14:49 | מאת: רונית

איך אוכל ליצור קשר עם דר איתן?? היות ורוצה היפנוזה על ידו????

מנהל פורום טראומה והלם-קרב