למי פונים???

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

31/01/2010 | 11:10 | מאת: גיא

לפני כשנה עברתי תאונת דרכים קטלנית בה אני הייתי אשם ,וגם נפצעתי ,מאז הכל לא אותו דבר ,הליילות רצופי התעוררויות כשאני רטוב מזיעה,הימים בבית ,החברים מתנתקים .ואני שהייתי קשוב חברותי. הפחתי להיות עצבני וחסר סבלנות ריגשית , אז למי פונים??מה עושים?? תודה גיא

שלום גיא, כדאי מאוד שתפנה לקבל ייעוץ מאיש מקצוע, שיסייע לך להתמודד עם הטראומה ולתפקד טוב יותר. הטיפול היעיל ביותר בתחום הטראומה הוא הטיפול הקוגניטיבי-התנהגותי, ועליך לחפש פסיכולוג או פסיכותרפיסט מומחה בגישה הקוגניטיבית התנהגותית, שיש לו גם ניסיון בטיפול בטראומה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

31/01/2010 | 13:17 | מאת: גיא

למי פונים ?? רק לפסכיאטר או שיש גם דרך אחרת??

מנהל פורום טראומה והלם-קרב