לדר גרין דרוד

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

21/01/2010 | 07:18 | מאת: אייל

שלום . אנא תעזור לי . אולי לא הבנת אותי נכון . אבל לי יש הלם קרב ופוסט טראומה שקרתה לי באזרחות ומאוד קשה לי עם זה . זה חוזר לי עם כל העוצמות שלה ואני נמרגיש הרוס מה עליי לעשות . באם יש לך או שתוכל לעזור לי אשמח עד לשמיים כלומר מה עליי לעשות עם זה ולמי עליי לפנות .? תודה אייל

שלום אייל, כתבת לי לאתה מאושפז בבית-חולים פסיכיאטרי, ומאובחן כסכיזופרן. מכאן אני מבין שאתה מטופל, וקשה לי להבין לאיזו עזרה נוספת אתה מצפה. אם אתה רוצה להיות מוכר כנכה צה"ל עליך לפנות לאגף השיקום, ולהגיש תביעה להכרה. לשם כך עליך להביא אישור מן הפסיכיאטר המטפל בך על היותך הלום-קרב. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

21/01/2010 | 10:28 | מאת: אייל

דרור היקר . תעזור לי אני נפגעתי מילולית באזרחות וקיבלתי שוק וכאבים עזים ובלתי מןוסברים בלב וזה עלה לי למחוחמ עד שנשתגעתי ואין לי כוח לכלום . למי אני פונה ???????? מה עחללעי לעשות? טונות של רגשי אשם ומחשבות והרגשות שחוזרות על עצמן . נמאס לי . תצמה עושה? תודה אייל

מנהל פורום טראומה והלם-קרב