כתיבה-תרפיה - גרפותרפיה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/01/2010 | 10:32 | מאת: נכה צה"ל

כתיבה-תרפיה הקמת קבוצה‬ מתארגנת קבוצה של 8 נכי צה"ל המעוניינים להשתתף בסדנא קצרה של כתיבה -מרפאת (ביבליותרפיה) את הסדנה ינחה יורם בן-יהודה שהוא שם דבר בטיפול (ואיבחון) נכי PTSD הסדנה נחשבת במשהב"ט/שיקום כתהליך טיפולי -ולכן היא מיועדת לנכי צה"ל שימצאו מתאימים [העלות על משהב"ט] מי שאינו/אינה נכה/ת צה"ל ויתעניינו בסדנא - יממנו עצמאית את השתתפותם. הטיפול בעזרת כתיבה מוכר היטב כמועיל לנפגעי טראומה (ולכן השיקום מכסה את העלות) מעניין אותך? קרא/י על ספריו של פרופ' אדיר כהן שהוא מומחה בעל שם עולמי ב ביבליותרפיה אפשר גם למצוא בגוגל על "גרפותרפיה" חומר רב. מתעניין/ת ? - [email protected] כתובות אינטרנט מצורפות: פרופ' אדיר כהן http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%93%D7%99%D7%A8_%D7%9B%D7%94%D7%9F ביבליותרפיה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%94 גרפותרפיה http://www.articles.co.il/article/25901/%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%94%20%D7%95%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94%20%D7%AA%D7%A8%25D אני עצמי נכה המנסה להקים את הקבוצה ואין לי מניע עיסקי

16/01/2010 | 18:14 | מאת: צVקa

לא ברור איך מצטרפים

צביקה יקירי, מדי פעם כדאי להזכיר לכותבים לכתוב בקיצור, משום שקשה לנו, הלומי-הקרב, להתמקד בקריאת טקסטים ארוכים. חזרתי וקראתי את הטקסט, ומצאתי שם כתובת אינטרנט, אליה תוכל לכתוב: [email protected] הביבליותרפיה היא גישה מעניינת המאפשרת לכל אחד להבין טוב יותר את עצמו באמצעות קריאה בספרות, וגם באמצעות כתיבה. להתראות ושבוע טוב, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב