לגבי המסתערבים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/01/2010 | 12:37 | מאת: הדס

שלום שמי הדס. אני מחפשת וזקוקה לאנשים שהיו ביחידות המסתערבים ושרוצים לדבר על ההתנסות הצבאית שלהם.בין אם אלו חיילים שלקו בהלם קרב ובין אם לא. הקושי הרגשי של יחידות אלו הוא שונה מיחידות אחרות, אין הדבר אומר כי הקושי הוא גדול יותר או מופחת יותר אלא שונה במהותו. הייתי רוצה לדבר ולהבין לליבו של חייל יוצא המסתערבים ולהבין ממנו על הקשיים הרגשיים הקשורים להתחפשות, לזהות הנוספת ולשוטטות המוסוות בתוך האוכלוסיה הפלסטינאית והקשר עם אוכלוסיה זו. מדובר בתחקיר אנטימי ואישי...מספר הטלפון שלי הוא 050-9823205 מייל: [email protected]

07/01/2010 | 01:45 | מאת: ע

גברת נכבדה אף אחד לא יודע מי את ולשם מה את צריכה את המידע הזה אודות יחידות מסווגות אלו. נושא המסתערבים רגיש בטחונית לכן אסור לך לחשוף את דרך פעולתם או עיסוקם דבר העלול לסכן את חייהם אבקש להסיר הודעתך.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב