לאחר כמה זמן מהחפר אקבל תגמ

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/12/2009 | 03:16 | מאת: יצחק

אני עם 38 אחוז נכות קבועה מקבל חפר מזה למעלה משנה ועדת צרמ נפשי קבעה לי כי אינני מסוגל לעבודה מפרנסת לצמיתות שאלתי מתי אקבל תשלומי תגמ תודה !

שלום יצחק, פירוש הקיצור תג"מ הוא 'תגמול מיוחד', וכדי לקבל אותו עליך לבקש זאת בלשכה בה אתה רשום, באישור עובד השיקום והרופא המחוזי. לאחר שיאשרו זאת בלשכה הבקשה נשלחת לפקידי אגף השיקום בתל-אביב, שיחליטו באופן שרירותי אם לאשר לך או לא. בברכה, ד"ר דרור גרין

08/12/2009 | 16:24 | מאת: יצחק

לקבל צו עשה כבר למעלה מ8 חודשים אומרים לי שזה בסבב חתימות בתל אביב מה קורה פו בכל מקרה תודה על התיחסותך

מנהל פורום טראומה והלם-קרב