מבקש עזרה בתשובה נכה קשה מלחמת לבנון השניה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

28/11/2009 | 04:24 | מאת: קינון

בין הפגיעות הקשות שלי אני הלום קרב אני מקבל תרופות אנטי דכאוניות ותרופות נוספות למכביר כנראה שתרופות אלו גורמות לאין אונות ואני מקבל תרופות ויאגרה לעזרה. היום אני נדרש לתקנה 9 של אין אונות ושאלתי מהם הבדיקות שאני צריך לעבור בנושא זה במשרד הבטחון

30/11/2009 | 06:56 | מאת: אברהם שרווד

בין הבדיקות אתה נדרש לעבור מעבדת זקפה, בדיקת אורולוג ובדיקת סקסולוג. אבל אחי היקר, על כמה אחוזים אתה עומד היום? אולי לא שווה לך כל הטירחה הרבה הזאת, אולי אני אומר רק.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב