האם אני יכול לגשת לבדיקה קוגנטיבית במכון פרטי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

18/11/2009 | 13:28 | מאת: נכה פלוני

כאשר משרד הבטחון יצטרך להחזיר לי את ההוצאה הכספית עבור הבדיקה? מי מכיר מכון בדיקה קונטיבי שיש לו שם טוב באיזור גוש דן? אני מתכוון לעשות בדיקה קוגנטיבית כוללנית שהיא בערך 3 פגישות וכל פעם 3 שעות. אשמח לקבל תשובה.

שלום לנכה הפלוני, בכל הנוגע לזכויות והחזרים כספיים לא כדאי שתסתמך על מידע שתקבל כאן, אלא שתפנה לעובד/ת השיקום שלך ותבקש מראש אישור לבדיקה כזאת. קשה לממש את הזכויות המגיעות להלומי-קרב מאגף השיקום, ולכן חשוב לקבל אישור מראש לכל הוצאה שאתה רוצה לקבל עבורה החזר. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

18/11/2009 | 15:20 | מאת: נכה פלוני

האם לא כדאי יותר לפנות לרופא המחוזי שלי, שהוא אחראי על מתן חוות דעת נוספת מידי גורם פרטי? היש בסמכות פקידת שיקום לקבוע לי השתתפות כספית בבדיקה קוגנטיבית פרטית? ואם למשל משרד הבטחון יסרב לשלם עבור בדיקה פרטית, האם יש לי זכות לתבוע החזר כספי דרך בית המשפט? תודה רבה מראש.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב