דור שני להלומי קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

09/11/2009 | 22:01 | מאת: עוברת אורח

דרור היקר. האם לדעתך קיימת תופעה של דור שני להלומי קרב כפי שקיימת בניצולי שואה? אני מאד מזדהה עם הרבה ממה שקורה פה בפורום ויחד עם זאת לא יודעת אם זה המקום המתאים לי לדעתך. לאחרונה הפוסט טראומה קצת השתלטה עלי וחשבתי שהייתי רוצה להתמך יותר. אולי לדעת יותר על השיטה שלך. איך יוצאים מהחור השחור?

שלום לעוברת האורח, ודאי שיש דור שני (ושלישי) להלומי הקרב, כמו בכל טראומה אחרת. זה קיים לא רק אצל הילדים, אלא גם אצל בנות-הזוג. הסימפטומים הפוסט-טראומטיים מידבקים, ולמעשה כל המשפחה זקוקה לטיפול ולתמיכה. נדמה לי שפורסם מאמר בנושא זה בכתב העת 'שיחות' לפסיכותרפיה לפני שנים אחדות. אם תכתבי לי אספר לך על השיטה שלי: [email protected] להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב