חדרה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/10/2009 | 05:41 | מאת: קינכון

איפו אני יכול לקבל בסבר על הזכויות המגיעות לי בגין נכותי 30% פוסטראומה ועוד 8% ירידה בשמיעה סה"כ 38% בתודה

01/11/2009 | 16:07 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום קינכון, אני משער שבחיפוש באינטרנט תמצא מידע רב על הזכויות המגיעות לך. למשל בפורטל נכי-צה"ל: http://www.pnz.co.il/article.php?op=cat&id=1 אתה יכול גם להתקשר לאגף השיקום, 03-7776777 ולבקש שישלחו לך את חוברת הזכויות. אני משער שהתבלבלת, ומגיעים לך 37% נכות. עשרה אחוז על ירידה בשמיעה ושלושים אחוז על הלם-קרב, ולאחר קיזוז 37%. באופן כללי מגיעה לך קצבה חודשית של כ-1,300 ש"ח (מן היום בו הגשת תביעה להכרה כנכה צה"ל), וכן הטבות שונות כמו החזר שנתי קטן על הוצאות טלפון, ארבעה מוצרי חשמל לקניה עם החזר מס מסוים וכן חופשה שנתית של ארבעה ימים עם מלווה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

02/11/2009 | 02:35 | מאת: קינכון

מנהל פורום טראומה והלם-קרב