שיכלול אחוזים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

15/10/2009 | 14:14 | מאת: אלמוני

אני הפרט יותר את שאלתי אני נפגע פעולות איבה כבר 12 שנה בעל 30 אחוז לצמיתות ביד ימין לאחרונה הוכרתי על ידי משרד הביטחון בפואסט תראומה ב30 אחוז לצימיתות שאלתי האפשר לשכלל את האחוזים וכיצד תודה מראש

שלום לאלמוני, לא קל לזכות בשלושים אחוזי נכות לצמיתות לנפגעי טראומה, וקשה מאוד להעלות את האחוזים לחמישים אחוזים. לרוע המזל, בוועדות הרפואיות של אגף השיקום יושבים פסיכיאטרים מטעם האגף, והם מועלים באתיקה המקצועית שלהם ומנסים להכשיל את נפגעי הטראומה. קשה מאוד להתגבר על המכשול הזה גם כשנעזרים בעורכי-דין טובים ויקרים. מותר לך לנסות לבקש החמרה בכל ששה חודשים, אך התהליך הזה מתיש ומבזה, והסיכויים נמוכים. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב