שאלה למי שמבין בשכלול אחוזים בין משרד הביטחון לביו

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

13/10/2009 | 16:26 | מאת: אלמני

אני נכה פעולות איבה 30 אחוז לצמיתות ועכשיו קיבלתי 30 אחוז לצמיתות ממשרד הביטחון השמח לקבל את תגובתכם בהקדם

שלום לאלמוני, לא ברור מה בדיוק אתה שואל. האם אתה פגוע טראומה? הפורום הזה מוקדש לנפגעי טראומה והלם-קרב, ובכך אנחנו מנוסים. בכל מה שקשור בוועדות רפואיות, בזכויות ובטיפול של אגף השיקום, כדאי לזכור שללא קשר לזכויות המעוגנות בחוק הכל נקבע על-ידי פקידי אגף השיקום ושרירות ליבם, ולעתים מדובר במזל. אני מאחל לך שמזלך יאיר לך פנים, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב