עזרה באיתור כתבה שכתבתי לפני שנים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/10/2009 | 20:16 | מאת: מאיר

דרור היקר שלום . קשה לי למצוא מסמכים וכתבות שכבתי בעבר על חייל שחזר ממלחמת כיפור הלום קרב שמו היה שמולוביץ או שמאולוביץ .אושפז בגלל התפרצויות זעם כאשר חזר הביתה מהמלחמה . היה בטיפולים פסייאטרים וטיפול בתרופות מוכר ע"י משרד הביטחון באחוזים נמוכים .עצרו אותו בכפייה ומאז עד עצם היום הזה הוא שם. אחיו נכנס לפוראטל נכי צ.ה.ל. אחרי 30 וכמה שנה לשאול מה עושים הוא לא ראה אותו מאזשהיה קטן. הוריו ניפטרו .יש לי עזרה עכשיו מחברים שרוצים להוציא אותו מבית החולים בו הוא מאושפז. כל דבר קטן יכול לסייע . מחקה לתשובה תודה מראש מאיר

11/10/2009 | 21:57 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום מאיר, אני מבין את הרצון שלך לסייע להוציא את הבחור מאשפוז. זה מעציב לשמוע על אשפוז בכפיה, אך לצערי לאחר שלושים שנה לא קל להוציא אדם מאשפוז, וזה יכול לגרום לטראומה לא קטנה. אולי בשלב הראשון כדאי פשוט לפגוש אותו באופן קבוע, לדבר אתו, לבדוק מה מצבו וכיצד ניתן לסייע לו להקטין את התלות בתרופות. אינני יודע איך מה שכתבת בעבר קשור לנושא הזה, אבל אין לי כל מושג איך אתה יכול למצוא זאת, מחוץ לתוכנת החיפוש באתר. בהצלחה, דרור

12/10/2009 | 17:31 | מאת: מאיר

דרור היקר שלום : אני מנסה לפתוח מאמרים שלי על מנת למצוא את שמו האמיתי של הבחור ולא צליח . הבקבוק של המחשב נעצר בכול פתיחה של מאמר של החברים שהיו פה אז וזה מחייב אותי לכבות ולהדליק מחדש . אני יכול רק לקרוא את הפתיח ולא להיכנס לכול המאמר שכותוב אחורה בשנים. אני מחפס להגיע לשם משפחתו המדיוק כמו שכתבתי אז . נכון אתה צודק שזה עלול לפגו גם בי וגם בו .הרמתי ידיים מהנושא לפני שנים כי הוביל אותי למצבים לא נעימים וגרם לי להגיש לא טוב . עכשיו ישנם בחורים שרוצים לעשות ולעשות את מה שצריך בשביל להגיע אליו .אין לנו עדיין קצה של חוט להתחיל מחדש. תודה מראש . מאיר

שלום מאיר, אתה יכול לפנות למערכת התמיכה של דוקטורס, בכתובת המופיעה למעלה: [email protected] אולי הם יצליחו למצוא את מה שאתה מחפש. בהצלחה, דרור

13/10/2009 | 11:16 | מאת: elbarak

תוצאות החיפוש תוצאות חיפוש: RE: עזרה באיתור כתבה שכתבתי לפני שנים מחבר: מאיר תאריך: 12/10/2009 שעה: 17:31 דרור היקר שלום : אני מנסה לפתוח מאמרים שלי על מנת למצוא את שמו האמיתי של הבחור ולא צליח . הבקבוק של המחשב נעצר בכול פתיחה של מאמר של החברים שהיו פה אז וזה מחייב אותי לכבות ולהדליק מחדש . אני יכול רק לקרוא את הפתיח ולא להיכנס לכול המאמר שכותוב הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש אור היקר מחבר: מאיר תאריך: 11/10/2009 שעה: 20:19 אור אני צריך אותך דחוף תיצור איתי קשר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש עזרה באיתור כתבה שכתבתי לפני שנים מחבר: מאיר תאריך: 11/10/2009 שעה: 20:16 דרור היקר שלום . קשה לי למצוא מסמכים וכתבות שכבתי בעבר על חייל שחזר ממלחמת כיפור הלום קרב שמו היה שמולוביץ או שמאולוביץ .אושפז בגלל התפרצויות זעם כאשר חזר הביתה מהמלחמה . היה בטיפולים פסייאטרים וטיפול בתרופות מוכר ע"י משרד הביטחון באחוזים נמוכים .עצרו אותו בכפייה ומאז עד עצם היום הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש שלום לי מחבר: מאיר תאריך: 29/8/2009 שעה: 13:19 מזמן לא כתבתי ויש לי הרבה מה לכתוב לך .. מה שלוכם ומה חדש בבית . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: האים לנשות הלומי קרב יש וועד או עמותה ואו מחבר: מאיר תאריך: 24/7/2009 שעה: 12:24 כן יש .. שמה פרחייה גולשטיין מחיפה . תמשיך לברר. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: עייפה נפשי מחבר: מאיר תאריך: 18/6/2009 שעה: 23:08 רולה שלום. מאוד כואב לשמוע את הסיפור שלך. אסור לך לעבור לסדר היום ולהתחיל לטפל בעצמך . במידה ולא מצאת את הדרך שאמר לך ד"ר דרורר גרין תכתבי ונעזור לך . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לאור המצב בגבול הדרום מחבר: מאיר תאריך: 30/12/2008 שעה: 01:11 תודה אברהם .נעבור את זה אל דאגה . שמור על עצמך אתה זקוק למנוחה בימים הקשים האלה . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: עזרו לי לעזור מחבר: מאיר תאריך: 27/12/2008 שעה: 19:58 אני מוכן לענות לך הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מיומנה של מטפלת באנרגיות - טיפול להחלמה מהלם מחבר: מאיר תאריך: 18/12/2008 שעה: 18:36 בן כמה האיש וכמה זמן עבא מאז הפגיעה . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש עזרה ויעוץ הודעה ללי מחבר: מאיר תאריך: 18/12/2008 שעה: 18:31 לי שלחי לי את הדואר שלך אני רוצה לספר לך מה קרה אצלי. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: שאלה לחברי הפורום ועדכון ממני מחבר: מאיר תאריך: 17/12/2008 שעה: 20:01 אני לא הייתי מציע לך להתקרב לזה . תוכל לעזור ל-1 או 2 מעבר לזה השלישי יוביל אותך להתקף חרדה קשה . זו הרגשה טובה כשעוזרים אבל הלחץ הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מה שקורה בוועדות מחבר: מאיר תאריך: 15/11/2008 שעה: 17:02 דרור היקר. אתה טועה .. יש חוק שאומר זכות החולה לדעת ואין לאף אחד זכות למנוע ממך לקבל. יש כל כך הרבה תירוצים שהם לא נותנים . אבל עם אתה אומר לפקידה במלים האלו. במידה ואת לא נותנת לי עכשיו אני מגיש נגדך תלונה במשטרה . היא מיד תלך לרופא הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: ציפיות מוגזמות מחבר: מאיר תאריך: 15/11/2008 שעה: 08:46 דרור היקר. אין לו כבר מה להפסיד .הוא חייב להיכנס עם 12 עניים לוועדה . התרגילים שם ידועים .הם שואלים שאלה ולא נותנים לך אפשרות לענות ומיד מתחלים בשנייה. הכתבנית תמיד מוצאת זמן לצאת לשרותים כשיש לך מה להגיד. כל מילה שיוצאת שם חייבת להירשם .ואם זה לא יהיה כך הם ימשיכו הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי מחבר: מאיר תשובה ללי תאריך: 8/11/2008 שעה: 22:37 כבד עלי כל הסיפור שלה. נישארה לי רק ברירה אחת ויחדה .זה להשגיח שהיא לא טיפול.את שאר הדברים רק היא תוכל לעזור לעצמה. נורא חבל שהמערכת לא עוזרת במצבים כאלה. ניגזר הדין עלינו וזהו אין מה לעשות נמשיך כמה שנוכל . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מה שממוטט אותי מחבר: מאיר לאלן תאריך: 8/11/2008 שעה: 04:37 אלן שלום . או שהרופא שלך לא טוב או שעובדת השיקום שלך לא טובה. תגיש החמרה ולך עד הסוף אין לך יותר מה להפסיד .אחרת מצבך יהפוך לגהנום את חייב להוזיז את העניינים אף אחד לא יכול להושיע לך אחרת. כנס לאתר מצדעים ודבר עם מיכאל הוא יעזור לך לדחוף הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי מחבר: מאיר תאריך: 7/11/2008 שעה: 16:54 דיר בלק ממני .עוד פעת אחת אתה מעיר הערה אני מגיע אליך והתשובה תבוא. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי מחבר: מאיר תאריך: 6/11/2008 שעה: 19:53 א. מי אתה . ב . תזדיין . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי מחבר: מאיר תאריך: 5/11/2008 שעה: 17:37 אין לי תשובה .אני לא יודע איך להתנהג ואיך לעזור . מחקה שיקרה משהו לי או לה .אין לי כח להמשיך. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש לי מחבר: מאיר תאריך: 4/11/2008 שעה: 17:58 שלום נשמה מה שלומך . מזמן לא כתבנו . הנכד כבר כמעט לא בא אפילו לאבא שלו. חנה כרגיל מדרדרת עם הסוכר לא מתאזנת . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: האם זוגיות עוזרת לptsd מחבר: מאיר תשובה ללי תאריך: 1/11/2008 שעה: 15:24 לי את לא צודקת . את אשת הלום קרב עוד לפני שהוא ניפגע .אולי אישה שמבינה אותו יהיה לה סיפוק בזה שהיא תוכל לעזור לו ולהבין אותו וגם לאהוב אותו. נכון שלא יהיו לה חיי דבש אבל אהבה מחפה על הכל ויכולה להשאיר את שאר הדברים בצד. ואולי לשנייהם יהיה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: פי טי אס די, מחלה יקרה שלי מחבר: מאיר תאריך: 18/10/2008 שעה: 02:49 אברם היקר שלום. תרשום לי את מספר הנייד שלך אז אני יספר לך מה אני עושה בחגים. אין שום טעם שאני יכתוב את זה כאן בפורום. אצלי זה כבר שלב שאין יותר קשה ממנו. כל סיפור יכול רק לעשות נזק לדור השני והשלישי שבא אחרינו. ואת אף אחד זה גם לא ילמד הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: בקשה לעזרה בעריכת מחקר לתואר שני מחבר: מאיר תאריך: 22/7/2008 שעה: 20:32 פנינה שלום כתבתי לך את הכתובת תשלחי לי בדואר . אין לף אחד גישה למחשב שלי עם זה חשוב לך . אז לפי הכתובת. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: בקשה לעזרה בעריכת מחקר לתואר שני מחבר: מאיר תאריך: 18/7/2008 שעה: 08:13 שלחי לי הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: אשת הלום קרב... מחבר: מאיר תאריך: 12/7/2008 שעה: 20:34 אשת הלום קרב שלום. כל הכבוד לך את אישה אמיצה מאוד. כל עוד שהוא בטיפול אין לך מה לעשות. הרופאים מספיק למדו עלינו בשביל לתת לו טיפול. .ברור שהחיים שלך ושל הילדים קשים מאוד. את חייבת לבקש מעובדת השיקום שלו שיעזרו לך אחרת תשברי באמצע הדרך לפני שהוא יגמור את הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: האישה של.... מחבר: מאיר תאריך: 8/7/2008 שעה: 23:51 שיתן לו להתגייס לטירונות ואז לפנות למשקית תע"ש היא תציין בתיק שלו את הבעייה ובגמר הטירונות הוא יוזמן למיון שם הוא צריך לספר מה עובר על אבא שלו יכולים להשאיר אותו קרוב לבית וכל יום בבית .. במידה שהבן לא ירצה וילך לקרבי תוכלו לפנות לקצין העיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מה ניתן לעשות עם נפגע הלם קרב בהדחקה מחבר: מאיר תאריך: 25/6/2008 שעה: 15:47 ד"ר דרור גרין יענה לך בקרוב תמשיך לעקוב עד שתקבל תשובה . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: שוב פעם זיקוקים מחבר: מאיר תאריך: 6/6/2008 שעה: 20:35 בשביל מה אתה הולך לחתונה מה אתה לא יודע תגיד תודה שלא לקח אותך טיפול נימרץ . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לחברה הוותיקים... מחבר: מאיר תאריך: 6/6/2008 שעה: 20:27 חשבתי שבלעה אותך האדמה איפו הימים והלילות הטובים שהיו לנו. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לחיות בצל הטראומה מחבר: מאיר תאריך: 26/5/2008 שעה: 22:01 ליאת רק אישה יודעת להחליף ציפה תהיה לך היזדמנות נוספת כשיפול כוכב תבקשי משהו יותר טוב הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הכתיבה בפורום מחבר: מאיר תאריך: 15/5/2008 שעה: 22:47 ניסים שלום . היה נעים להיפגש איתך היום רק חבל שהלכתי מבועס ממך.אתה אדם ניפלא וחבל שלא יכותי לישר אותך קצת . צלצל בלילה אני ער נדבר כמה שתרצה ועד שתרגיש טוב . מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: אופטימיות מחבר: מאיר תאריך: 13/5/2008 שעה: 22:04 ניסים. אתה יכול לכתוב אימייל שלי כתוב לי ונעביר את הזמן יחד. תעשה שליכט ושפשף עד שהמרירות תלך.בו נוריד ציפורניים יחד . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הלום קרב מחבר: מאיר תאריך: 9/5/2008 שעה: 22:19 דרור שלום. היא כן צריכה להתעקש ולעזור ואפילו לצאת איתו . התמיכה שלה מאוד חשובה ויכול להיות שהם יסתדרו עם הבעייה .לא מגיע לו להיות מנודה מהחברה בגלל הפגיעה שלו . החברה דחקה אותנו לפינה ובגלל זה היה לנו קשה למה מגיע לו העונש הזה . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: רוני מורנו מחבר: מאיר תאריך: 7/5/2008 שעה: 07:49 טל צלצל לאלבינה היא יכולה לעזור לך להתחיל מחדש . מס הטלפון שלה 0525867714 הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: רוני מורנו מחבר: מאיר תאריך: 5/5/2008 שעה: 19:55 ל שלום. אפילו בעולם הבא לא יקבלו אותך . כל עוד שאתה חי אתה תוכל לשנות דברים .בעולם הבא תהיה מחוץ לתחום ואפילו את שמך לא יראו תהה רחוק מעבר לגדר ולא מגיע לך את זה .תמשיך כל עוד שאתה חי .אנחנו פה נסייע לך תכתוב מה שמעיק לך .גם כשאנחנו הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש תגובה של שמואל למאיר מחבר: שמואל חונך ידיד של מאיר תאריך: 3/5/2008 שעה: 14:57 קראתי את התכתובת שבינכם והנושא לא כל כך פשוט היות והאמא מתחקרת את הילד וכל דבר הקשור למאיר היא עומדת על הרגליים האחוריות ומאיר יכל להיפגע על לא עוול במעשיו יתרה מזאת לפי דבריו של מאיר דבר שעדיין לא בדקתי השוטר שהיה מעורב בסכסוך שבין הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: טראומה מחבר: מאיר תאריך: 3/5/2008 שעה: 07:50 בן תןכל לצלצל לםלפון 0528567714 היא תעזור לך . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי.. מחבר: מאיר תאריך: 25/4/2008 שעה: 19:59 לי אני הולך על זה . תודה . מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש לי.. מחבר: מאיר תאריך: 24/4/2008 שעה: 18:01 לי שלום : מאז התגרש הבן לפני שנתיים כלתי חייה עם השוטר שעצר את הבן שלי .את סיפור הקשר שלי עם הנכד את יודעת. עדיין אין לי קשר איתו. ההוראות שהוא קיבל מכלתי לשעבר עבדו עד היום ואין דיבור בנינו. השוטר שחיי עם כלתי העניק אהבה לנכד שרואים הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש לוחם ותיק מחבר: מאיר תאריך: 30/3/2008 שעה: 22:15 דרור שלום: בשנת 1966 בזמן פעולה מבצעית הצליח האויב לחדור לשטח והרג 5 חיילים החייל השישי עשה עצמו מת וחייב ניצלו . הוא היה באשפוז למשך שנה ושוחרר מהצבא מאז הוא סובל וחיוב הפכו לסיוט האם מאוחר להגיש הקרה . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: שמע מאיר מחבר: מאיר תאריך: 11/3/2008 שעה: 17:32 יהודה לא רוצה שום טיפולים .רוצה שיעזרו לה בבית .ואת זה לא נותנים. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש שמע ישראל מחבר: מאיר תאריך: 10/3/2008 שעה: 22:58 הכל הולך אצלי נגד אין לי יותר כח. לבד אני לא יכול לטפל באשתי .היא קיבלה מחלת סוכר באופן פתאומי בצורה קשה ומזריקה 5 פעמים ביום . הכל בבית מתהפך. קשה לה מאוד לשמור על איזון הסוכר . היא נלחמת עם עצמה יום ולילה ואני לא יכול הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי מחבר: מאיר תאריך: 18/2/2008 שעה: 19:09 לי כשהוא יבוא אני יתן לו לקרוא מה שכתבת לי .ואני יבקש ממנו לקרוא גם מה שאני כתבתי . אולי בדרך הזאת ובעזרתך נצליח להבין את הראש שלו . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי מחבר: מאיר תאריך: 9/2/2008 שעה: 18:46 לי את כל כך צודקת אבל זה לא הולך . אשתי מכינה לאכול לכל אחד מה שהוא אוהב. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לי מחבר: מאיר תאריך: 6/2/2008 שעה: 20:43 לי תודה לך על התשובה . לא אנחנו לא עושים שום שטויות .הסוכרת שאשתי קיבלה גומרת אותה .5 פעמים ביום היא מזריקה וכל יום הולך ונהייה יותר קשה . הנכד בא אבל אין עניין איתו כלתי לימדה אותו שיתרחק מאיתנו . כתבתי לה מכתב ובקשתי ממנה לפייס בנינו זה לא הלך. טני הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איך אני יכולה לעזור לאחי? מחבר: מאיר תאריך: 4/2/2008 שעה: 19:00 יכולים לעבור אפילו 50 שנה זה לא משנה את המצב . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש לי מחבר: מאיר תאריך: 2/2/2008 שעה: 18:10 עברו 3 שנים ועדיין לא הצלחתי להתקרב לנכד .שהוא בן 8. אני ואשתי סגרנו את כל הברזים ובקרוב מחזירים ציוד .אני הרמתי ידיים לגבי הנכד חשבתי שהזמן יעשה את שלו המרחק לקשר ביני לבינו מרחק של שנות אור. מה את אומרת. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש הלם קרב בקשת יעוץ מחבר: מאירקה תאריך: 3/10/2007 שעה: 16:51 שלום לחברי הפורום חברים נכבדים.כולנו חברים לנשק במלחמתנו להכרה בנכות ממשהב"ט המסב לנו את גבו לאחר שחירפנו את נפשנו וניצבנו בחזית מוכנים להקריב נפשנו למען המולדת שבשעת האמת מתיחסת אלינו כמצורעים. אני רק בתחילת הדרך להכרה כפוסט טראומטי מיום כיפור כבר ניסיתי את הדרך הישרה:היחידה לתגובות קרב בתה"ש.זו יחידה של משהב"ט ותפקידה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: היחידה לתגובות קרב מחבר: מאירקה 5 תאריך: 4/9/2007 שעה: 01:16 שלום לך דרור הגעתי סוף סוף ליחידה כפי שדיווחתי לך לפני כחדש וחצי,אז אחרי חדש וחצי הפסיכולוגית שטיפלה בי בישרה לי שהטיפול תם כי אני לא מקרה כל כך קשה.[אולי היא תחזיר לי את ה35 שנה שהלכו לי]ויש בתור מקרים יותר קשים ולכן הם יפרדו ממני מחר ב14.30.איך זה? הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מקור הביטוי הוא בתנ"ך מחבר: מאיר תאריך: 24/8/2007 שעה: 00:05 סוף סוף אתם חיים וכותבים . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מקור הביטוי הוא בתנ"ך מחבר: מאיר תאריך: 21/8/2007 שעה: 19:01 צביקה פעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת .אבל יותר ברור ויותר קל לכתוב אמן סלע .זה גם מאמת גם מחזק וגם מברך .תודה לך על ההסבר הברור. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מילה בסלה מחבר: מאיר תאריך: 21/8/2007 שעה: 09:07 צביקה מה פירוש המילה בסלה . מבקש תשובה. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש הלם קרב מחבר: מאיר תאריך: 20/8/2007 שעה: 19:35 אבקש לאפשר לי להיכנס לפורום הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איך לחיות עם הטראומה מחבר: מאיר תאריך: 20/8/2007 שעה: 18:59 דרור שלום. יש שלב שהגיל והגוף מכנעים ואין מנוס מחרדה קשה שדומה מאוד להתף לב . כל הגוף פולט זיעה קרה . הגב מתחיל לצרוב כאילו שיש ים נמלים הולכים בפנים. התקף כזה יכול לגרום להתף לב אמיתי וצריך לעשות הכל למנוע את זה . אין לאף רופא תשובה כיצד להתייחס ברגע הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מחקר שכנראה לא יעזור לי ולרבים אחרים מחבר: מאיר תאריך: 11/8/2007 שעה: 15:21 אלן .בעוד 10 ימים תחזור המעבורת מהחלל הם יביאו משם דיגמיות למחקר . כרגע יש להם שריטה ועובדים למחוק אותה . כשהם יחזרו אפשר יהיה לחקור אותם איך הם מחקו את השריטה .כרגע הם בדיכאון אי אפשר לדבר איתם . הנשים הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש צפייה בפרום מחבר: מאיר תאריך: 6/8/2007 שעה: 23:47 דרור שלום . אינני מורשה לצפות בחלק מהדפים .כך מופיע לי בפתיחה . וגם רושם לי יתכן שאין לך הרשאה לצפייה בדף זה באמצעות הסימוכין שסיפקת.מה לעשות תודה מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הגשת תביעה מחבר: מאיר תאריך: 2/8/2007 שעה: 19:44 יוסי תהיה חזק . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: נר לדני מחבר: מאיר תאריך: 20/7/2007 שעה: 23:56 נר ללוחם הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: עצה להתמודדות עם PTSD מחבר: מאיר תאריך: 26/6/2007 שעה: 01:10 שלום לך יקירה. חברך עדיין בפצע טרי .וטרואמה קלה .הוא עכשיו מתמודד על חייו ועושה כל מה שאפשר למחוק מהראש שיהיה לו קל ולכן מתרחק מכולם. מאוחר יותר כל דבר קטן ישגע אותו כי זו הדרך היחידה להוריד עול מעצמו . התראומה תחריף אם השנים את חייבת לתמוך הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לחבר שלי יש פוסט טראומה, צריכה עזרה דחוף!!! תע מחבר: מאיר תאריך: 23/6/2007 שעה: 02:13 הילה שאלתך מאוד קשה . כשיש אהבה בין בני זוג הולכים באש ובמיים יחד . בעל פגוע יכול להסתיר הרבה מהמחשבות שעוברות לו בראש . אהבה זה דבר שנימצא בפנים ולא ניתן למחוק . תוכלי לבחור דרך אחרת ולא בטוח שתצליחי בה עם זו אהבה אמיתית בניכם . הלם הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: יכול להיות נהג אמבולנס הלום קרב??? מחבר: מאיר תאריך: 20/6/2007 שעה: 03:09 אופיר אני זמין מתי שתרצה. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: יכול להיות נהג אמבולנס הלום קרב??? מחבר: מאיר תאריך: 19/6/2007 שעה: 03:35 כן אני הייתי נהג אמבולנס אחרי הפגיעה שלי .תשאל שאלות אני יענה לך . הייתי עובד שלוש משמרות ברצף והיצלתי הרבה אנשים והיו לי באמבולנס 69 לידות. מדובר בשנת 1974 הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מחפש פגועי "הלם קרב" ממלחמת לבנון השניה מחבר: מאיר תאריך: 19/6/2007 שעה: 03:24 חיים שלום הם לא בפרום ולא בקשר . מצבם מאוד קשה הם נמצאים בתל השומר רוב הזמן בקפיטרייה . שם הם ניפגשים שואלים שאלות וניזונים אחד מהשני ולא מודעים לנזק שמחקה להם בעתיד .פגשתי שם כאלה וכאב לי שאין להם הדרכה לנזקים שיבואו להם בהמשך . הטיפול שהם הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש 30 של הלוחם דני דרכי ז"ל מחבר: מאיר תאריך: 7/6/2007 שעה: 22:45 היום זה 30 ימים מאז הלך לנו חבר יקר דני הלוחם. לא נישכח אותך לעד כלוחם וחבר . מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש דני דרכי לוחם ז"ל לאיילת מחבר: מאיר תאריך: 25/5/2007 שעה: 20:32 מתי ה-30 של אבא אני רוצה לבוא . מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הפקרות מחבר: מאיר תאריך: 13/5/2007 שעה: 23:58 איילת החמודה .. אני והחברים לא נעזוב אותם לבד . נהיה זמינים לכם 24 שעות בימימה . מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש דני הלוחם ז"ל מחבר: מאיר תאריך: 7/5/2007 שעה: 20:35 7 במאי יום ההולדת של דני הלוחם ז"ל . הבנות שלי מכינות לי הפתעה כך נהג לומר לי דני . במשך שנים דיברנו ולא ראינו אחד את השני . ראיתי את פניו פעם ראשונה אחרי שנים שדיברנו. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש דני הלוחם ז"ל מחבר: מאיר תאריך: 6/5/2007 שעה: 22:40 דני הלוחם הלך לעולמו . ליוותי אותו ביומו האחרון. מחר היה צריך לחגוג את יום הולדתו ה-56 ובמקום לחגוג קוברים אותו . לא נישכח אותך דני גיבור ולוחם. ביום רביעי הוא עשה צינתור .וביום חמישי הרגיש לא טוב חזר לבית החולים שיבדקו אותו ואמרו שהכל בסדר .חזר הביתה הרגיש הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש דני הלוחם דני דרכי מחבר: מאיר תאריך: 6/5/2007 שעה: 10:14 ההלוויה היום בעה 4 ביבלין ליד שפרעם . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מי יודע מה עם דני? מחבר: מאיר תאריך: 1/5/2007 שעה: 23:01 דני מאושפז ברמב"ם עושה צינתור על מנת שיוכל לבצע השתלת ראות .נאחל לו בריאות . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: נסה משהו אחר מחבר: מאיר תאריך: 11/4/2007 שעה: 20:39 יש לי מכשיר לחץ דם ועשיתי את כל הבדיקות שקשורות ללב הכל בסדר . ההזעה .החנק. והסחרחורת זה בא פתאומי ובעיקר כשאני שוכב ומנמנם ליד הטלויזיה .אם אני יעשה מנוי יתנו לי את המכשיר שאתה מדבר עליו . ניראה לי שאני הולך לקבל את התקף הלב הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: חרדה והתקף לב מחבר: מאיר תאריך: 9/4/2007 שעה: 18:19 דרור שלום דרור אני תמיד ידעתי להבדיל ותמיד עשיתי מה שאתה אומר .אבל לאחרונה זה בא בצורה יותר קשה מפעמים קודמים .תוך שניות אני מים .סחרחורת .ונטייה לעצום עניים . עברתי את כל הבדיקות ולא מצאו שום דבר שקשור ללב. לא ירדתי במינון התרופות. לא שיניתי תרופה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש חרדדות מחבר: מאיר תאריך: 5/4/2007 שעה: 21:30 הייתי רוצה לדעת במידה ויש חברים שהגיעו לגיל 60 + ונכנסים מדי פעם להתקף חרדה שדומה מאוד להתקף לב .אני לוקח את התרופות שלי כולל כדורי השינה. לא ירדתי ולא עליתי במינון. טיפול נימרץ מפנה אותי לבית חולים ולא מוצאים בעייה בלב . אף רופא לא יודע להסביר לי למה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש ויתור סודיות מחבר: מאיר תאריך: 19/3/2007 שעה: 06:01 דודו טופז לפני שהוא עולה לבמה לוקח סרקוסט.אתה חייב לכתוב את כל האמת .כך תוכל לבדוק את עצמך להמשך בחיים. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: גיבורי החייל מחבר: מאיר תאריך: 13/12/2006 שעה: 17:55 אני .אישתי .ילדי . ונכדי .ומשפחתי . לרשותך מתי שתרצה . רק תיזדרז לפני שנמות. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: גיבורי החייל מחבר: מאיר תאריך: 13/12/2006 שעה: 17:55 אני .אישתי .ילדי . ונכדי .ומשפחתי . לרשותך מתי שתרצה . רק תיזדרז לפני שנמות. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: גיבורי החייל מחבר: מאיר תאריך: 8/12/2006 שעה: 20:54 יהושוע שלום. יש כאלה שלא זכו לטיפול וגם לא להקרה . יש כאלה שהנשים שלהם עזבו אותם באותה התקופה כי לא ידעו להסביר מה יש להם ומה עובר עליהם יש כאלה שהמשיכו בשארית הכוחות המשיכו את החיים עם האישה ואף הביאו ילדים . היום אחרי 30 שנה רואים את התוצאות הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: למה לא מסיימים את הטיפול בנפגעי מלחמת 73?? מחבר: מאיר תאריך: 16/10/2006 שעה: 00:13 פז הלומי קרב של 73 מאוד קשה להם להמשיך ולשרוד . הלומי קרב שבאים ממלחמת לבנון השנייה לא יודעים כמה הנפש שלהם שבורה ולעולם הם לא יחזרו לשגרה .הם לא יהיו אבות מסורים. הם מהר מאוד יהיו עייפים כי ילחמו בעצמם להיות כמו כולם ולא הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש ביום ה' 24.8 בשעה 19:00 בכיכר רבין מחבר: מאיר תאריך: 23/8/2006 שעה: 14:47 ביום ה' 24.8 בשעה 19:00 בכיכר רבין תחת הסיסמא: "קחו אחריות אישית-נכשלתם תיתפטרו" לחתימה על עצומה וכניסה לאתר המרכז את כל פעולות המחאה בארץ: WWW.ATZUMA.ORG מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: עוד יומיים שלוש הכל נגמר מחבר: מאיר תאריך: 11/8/2006 שעה: 13:59 אתה פחדן ושלא תעיז להגיד עלינו פחדנים .המלחמה הזאת קטנה עלינו והיא רחוקה מכל המלחמות שאני עברתי 67 - 73 כמובן שהמלחמה הזאת קשה ורודף אותנו הפחד יש הרבה מחדלים במלחמה הזאת שעוד יסופר עלייה .אני הפסקתי לכתוב בפורום הזה רק בגלל אנשים כמוך .ורק לידיעתך מצבי ומצב אשתי קשה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הלם קרב - כן או לא? מחבר: מאיר תאריך: 1/3/2006 שעה: 03:50 קודם תלך לטיפול שלא תיפול . אתה מוזמן להגיע לתל השומר לקבל טיפול טוב שם אני מטופל ומצליח לשרוד . אני מבין את המצוקה שלך על תאבד את דעתך .תילחם עם הצדק שבך להוכיח להם שאתה כזה ושם יהיה לך יותר קל ועל תחקה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: האם משהו יודע משהו על שיטת Somatic Experience מחבר: מאיר תאריך: 17/2/2006 שעה: 19:03 תשובה לאורה. רוב החברים כבר שבעים מנסיונות וסופית חיים רק מהכדורים ועם זה שומרים על חיינו . לא נישאר זמן וכוח לחפס מה שיעזור כי אין . לדעתי הכל בולשיט ולא יכול לעזור .אז לא שווה לקחת סיכון. אולי את רואה שונה ויש לך את הכח לנסות. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כולם בתוך המאורות?? מחבר: מאיר תאריך: 16/2/2006 שעה: 22:34 אין כח הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: קשר שלא הולך עם הנכד תשובה לאור מחבר: מאיר תאריך: 11/2/2006 שעה: 20:41 תודה לי הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: קשר שלא הולך עם הנכד תשובה לאור מחבר: מאיר תאריך: 10/2/2006 שעה: 21:51 אור אתה רחוק לדעת מה הולך עם הנכד. גרושתו עושה שימוש בילד. לדוגמא כשמגיע תור לקחת את הילד שישי שבת היא משכנעת את הנכד שכדאי לו להישאר איתה כי היא הולכת למקום שכדאי לו לבוא משגעת אותו שלא כדאי לו ללכת עם האבא שלו. הולכת לפסכולוגית הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש קשר שלא הולך עם הנכד מחבר: מאיר תאריך: 10/2/2006 שעה: 18:42 שלב אחרון ומכריע ביני לבין הנכד שלא הולך ויותר מחמיר ממה שהיה .חשבתי אולי כשהוא אצלינו יותר ממה שהיה בהתחלה ישתפר היחס בנינו . הלכתי ליועצת שתדריך אותי איך להיתיחס בכדי לא לפגוע בו בעכבות השינוי שנוצר אחרי הגירושין של הבן. היגענו למצב שהוא לא אומר לי שלום כשהוא הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: טראומה מתאונת דרכים מחבר: מאיר תאריך: 5/2/2006 שעה: 23:19 חייה שלום: כואב מאוד לשמוע איך שאת סובלת מהבעייה וטוב לשמוע שאת רוצה לחיות . יש לך את התשובה בזה שאת אומרת בעצמך שאת רוצה לחיות ולא רוצה להפסיד את החיים. שמרי על עצמך ותלכי לטיפולים שלא ידרדר מצבך .מצבנו הידרדר רק בגלל שלא טופלנו בזמן וחשבנו שזה יחלוף הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש אמרו בקשר מחבר: מאיר תאריך: 5/2/2006 שעה: 20:09 בתוכנית על החווה הסינית הראו והשמיעו את הלוחמים מדברים בקשר ביקשו מהם להיכנס ולעלות לציר טרטור . נאמר בקשר שהם לא עולים לציר הזה הם ידעו שכל מי שנכנס לא יוצא משם .מולה ואסף יגורי ו-90% מהלוחמים שילמו בציר הזה את המחיר ולא נישאר זכר מהחטיבה והגדוד שלי הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: צרות ללי מחבר: מאיר תאריך: 29/1/2006 שעה: 23:55 לי תמיד אמרתי וסיפרתי שאף אחד לא יכול להזיק לי יותר ממה שאני יכול להזיק לעצמי . היא כנראה נכנעת מהמצב והעומס שעלייה הרימה ידיים ונותנת לנפש להכניע אותה .אין לה את המצב שלנו יש בגלל המלחמה שאנחנו מודעים לה ולא נותנים לעצמנו שזה יכניע אותנו וממשכים עם שארית הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: צרות מחבר: מאיר תאריך: 27/1/2006 שעה: 21:28 ציקו עובדות השיקום ילדות שעושות מה שאומרים להם ואין להם שום מושג בעניין .הם יכולות רק לתת הפנייה לרופא ולא יכולות לעזור בכלום . המצב של אשתי זה יאוש מהחיים המזורגגים שבחיים לא ישתפרו לטובה ותמיד ירדו עוד ועוד עד הסוף ופה כבר אין סבלנות הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: צרות תשובה ללי מחבר: מאיר תאריך: 26/1/2006 שעה: 01:50 לי שלום לא יודע מה עובר עליה אומרת לי כל הזמן שנימאס לה מהחיים ורוצה למות ולא עוזבת אותי מהאימרה הזאת יום ולילה . רע לה בנשמה לא טוב לה כואב לה כל הזמן הראש . וכל יום יש משהו אחר וחדש . מיאשת אותי גם מהחיים מכניסה אותי ללחץ הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש צרות מחבר: מאיר תאריך: 24/1/2006 שעה: 02:51 חודל שלום . תעשה לי טובה תדבר עם חנה היא לא רוצה יותר לחיות ורוצה למות ולי אין כח יותר להרגיע אותה ויוצא מדעתי .עשיתי כל מה שאפשר ולא יודע מה לעשות יותר . מאיר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה על האמת הכואבת והעצובה מחבר: מאיר תאריך: 19/1/2006 שעה: 04:32 אחי היקר שלום. מגיע הרבה סליחות לנשתונו .הם לא דאגו לעצמם והימשיכו לגדל את ילדיינו ולא עזבו אותנו .אשתך כמו אשתי זקוקה לנו. החיבוק שלנו מחדיר לה קוחות שלעולם לא תעזוב ותנתוש אותנו .עשרות שנים אנחנו לא יושנים איתם ומוצאים רק הזדמניות לחבק אותם לשנייה או שתיים .מי כמוני או הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה על האמת הכואבת והעצובה מחבר: מאיר תאריך: 19/1/2006 שעה: 04:03 ידעו הכל מזמן. ולאט לאט מורדים מהנזק שגרמנו לילדינו ולנשותנו .לפני 10 שנים הילדה שלי שהיא כבר בת 35 היתה בבית ציוני אמריקה למחקר על ילדים של הלומי קרב .מה שווה להביא כתבה כזאת עכשיו כאילו רק עכשיו התברר העניין.למה לא ממשכים לעקוב ולראות תוצאות ואת הנזק שניגרם להם .צריכים לעשות תוכנית הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: ד"ר חרותי מחבר: מאיר תאריך: 5/1/2006 שעה: 19:58 תתקשר ל-035303742 ותקבע תור .תיקח אחר כך הזמנה מהמרפאה ותלך אליו . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: שלום יש לי שאלה על ביטול רשיון נהיגה מחבר: מאיר תאריך: 3/1/2006 שעה: 21:22 יעקובי רישיון נהיגה זה 90 אחוז מהחיים ובלי זה אנחנו גמורים זה התרפייה היחידה שעוזרת לנו לשרוד .אם במידה ואתה מרגיש שמסוכן לנהוג אז אל תנהג . אבל תשמור על הרשיון שלך בכיס כי יבוא יום ותרגיש אחרת ותחליף כדורים שלא מורידים את רמת כושר הנהיגה ותוכל הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כדור שישכיח לכם את החיים מחבר: מאיר תאריך: 1/1/2006 שעה: 16:54 יופי . אז יצמחו לנו שניים חדשות . הזיין יתחיל לעמוד .נוכל לעבוד ולפרנס. ניתן גם כמה גלולות לילדים לאישה .נתחיל להרביח הרבה כסף ונהיה מליונרים. נישארה רק בעייה אחת .איך ניצא לבלות אחרי שקברנו את המשפחה ואותנו. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה שכדאי לכם לקרוא!!!!!!!!!!לאור מחבר: מאיר תאריך: 31/12/2005 שעה: 23:48 חמור בפה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה שכדאי לכם לקרוא!!!!!!!!!!לאור מחבר: מאיר תאריך: 31/12/2005 שעה: 21:58 אור מיליארד סינים באמת לא יעזרו לי ... אבל אולי סינית אחת כן..? הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה שכדאי לכם לקרוא!!!!!!!!!!לאור מחבר: מאיר תאריך: 31/12/2005 שעה: 19:14 אור לא בשבילי בשביל אישתי .אני עושה קומפרסים סינים . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה שכדאי לכם לקרוא!!!!!!!!!!לאור מחבר: מאיר תאריך: 31/12/2005 שעה: 17:14 מה כתוב אנחנו לא קוראים עיתונים הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: התביעה של דרור גרין לחודל מחבר: מאיר תאריך: 31/12/2005 שעה: 05:14 אתה ער נשמה. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: התביעה של דרור גרין מחבר: מאיר תאריך: 31/12/2005 שעה: 03:18 מה זה יתן לך.ומה איכפט לך ממנו .שיעשה מה שהוא רוצה זה החיים שלו ואסור לנו להיתערב .. על תיפגע בבקשה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: תודה- מחבר: מאיר תאריך: 29/12/2005 שעה: 20:04 הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הכנות לאיום האירני מחבר: מאיר תאריך: 27/12/2005 שעה: 18:52 אלן יש לי מיקלט בחצר והוא מכוסה באדמה בנוי כמו במעוזים ואטום נגד גזים. אם לא היה לי את זה הייתי קובר את עצמי מזמן .נישאר לי רק לדאוג למסכות אב"ח חדשות ואז אני מסודר .איך אתה רוצה שאני יעביר את הלילה בלי לראות חדשות או הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש הכנות לאיום האירני מחבר: מאיר תאריך: 26/12/2005 שעה: 22:45 מילאתי את המיקלט באוכל והכנתי אותו לשעת הצורך .המצב של סוריה והאיום האירני עושה לי לא טוב בנשמה .רע לי ויש לי תחושה לא טובה. אני לחוץ נורא וכל לילה אני עוקב אחרי החדשות ברדיו והטלויזיה .משקיע הרבה כסף וחושב כל הזמן מה חסר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: פרופ' זוהר? מחבר: מאיר תאריך: 25/12/2005 שעה: 21:06 יאסקי כשהאריה מזדקן הנשרים חוגגים עליו . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הודעה מצערת התאבדות מחבר: מאיר תאריך: 22/12/2005 שעה: 19:48 לא את כולם מפרסמים .אני עד לבחור מבת ים ששאל אותי ואת החבר שלי מספר שאלות בקשר לוועדה עליונה. אחרי שקיבל 50% הוא קפץ מקומה 3 מבית הוריו והשאיר מכתב שקשה לו להיתמודד עם החיים הקשים שצפויים לו בהמשך. הוא הלך לעולמו בגיל 25 הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מאיר לאור מחבר: מאיר תאריך: 18/12/2005 שעה: 19:10 כל כך הרבה אנשים אמרו לי חכה חכה שתהיה סבא תראה עולם אחר זה משהו שאי אפשר לתאר .חכיתי ולא ראיתי כלום. עכשיו כשהוא שבת אצלה ושבת אצלינו מתחיל לזוז משהו בנינו אבל לא כמו שתיארו לי .בקשר אליך ולכל אחד אחר את הנשמה שלי אני גם יתן.אחד הדברים הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מאיר חודל לציקו מחבר: מאיר תאריך: 17/12/2005 שעה: 17:17 שלום ציקו. וואלה אני פוחד לפתוח כל מה שאתה כותב בכל פעם כשאני לוחץ לקרוא מה שאתה כותב נכבה לי המחשב .כנראה שאתה לא מוגן ומלא חייזרים . אבל בכול זאת אי אפשר שלא לענות לך . תשתדל לא לשאול מה שלומי או שלומנו בחיים בלב הכי לא יהיה הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: החיים המבודדים והמנותקים לדני מחבר: מאיר תאריך: 17/12/2005 שעה: 17:03 דני הלוחם . די דיברנו אני ואתה .אתה בדרך המלך לסדר למשפחתך מה שנילחמת באש ובמים. אתה עצמך שפוט לכל החיים עם מה שיש לך .כמונו כמוך לאף אחד לא טוב בנשמה . לא לנו ולא לך יש מה שיש לכולם .ולכולנו יש אותה בעייה שלא מבינים אותנו הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש וואלה אני יוצא עכשיו לחודל מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 05:36 אני נוסע לקנות בקלווה לגאי אור אתה בא ניפגש שם בבוקר. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איום ונורא לחודל מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 05:27 בבוקר אני הולך לקנות את האותו של דובק נימאס לי לקנות בקטים. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איום ונורא מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 05:21 כן אתה צודק אני רק צריך ללמוד את המילים של אלהה או ה עקבר ולנשק את הריצפה .למה להודות בחייך תהיה מצאותי . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: RE:עזוב אותך מנוזלים אחרים עם אלכוהול מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 05:17 עזוב אותך משטויות בחיים לא נרגיש טוב .ושום טוב לא יעשה לנו טוב .הוצאתי את הרכב לפני חודשיים ועשיתי כבר 15.000 ולא נסעתי לשום מקום מסתובב כמו סביבון כל הזמן סביב לעצמי רק בשביל להעביר את הזמן .המשאבה עדיין באריזה ולא פותח אותה ברוגז עם חנלה כבר חודש וחצי ולא זוכר הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איום ונורא מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 05:01 בי יכול לטפל רק הקדוש ברוך הוא . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איום ונורא לחודל מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 04:59 אני מחקה לבוקר קר בחוץ בשבילי. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איום ונורא מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 04:53 חודל כשאני נכנס למטפל שלי אני מייד יוצא ומפנה את הזמן לאחרים תשאל את אור . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איום ונורא לחודל מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 04:43 אתה ער הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה עיתונאית מחבר: מאיר תאריך: 12/12/2005 שעה: 01:55 ציקו עכשיו כמתי אחרי 4 בונדורמין הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה עיתונאית מחבר: מאיר תאריך: 11/12/2005 שעה: 22:52 תודה לך . את יחדה מ-6.000000 שאולי מבינה אותנו איפו השאר .למה הלוחמים הצעירים מאבדים את היכולת להמשיך את החיים שלהם .כמה כתבות וכתבים עוד ימשיכו לעשות כסף מדם של חיילים לוחמים שנלחמים למענכם תוזיזו את התחת שלכם לא למעננו למען אותם צעירים שרק לפני כמה שנים זרקו את המוצץ הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איום ונורא מחבר: מאיר תאריך: 11/12/2005 שעה: 22:40 הוא היה חכם למה לו לבכות כל החיים ולבקש שירחמו עליו .למה שהוא יביא ילדים לעולם וימנע מהם את הילדות .אני רואה שלא למדו עלינו וממשיכים לזלזל. מתי החברה תתעורר לעזור .הציבור יודעים בזמן מלחמה לעמוד בטרמפיידות לחלק סנדביצים ושתייה קרה ללוחמים ולשמוע רדיו עם ניצחנו במלחמה .אבל כשיבוא הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: להלום ומולי מחבר: מאיר תאריך: 11/12/2005 שעה: 16:40 כשאני מקלל את סתום העין והזקנה שלו גולדה לא מבנים למה . אסור לעזוב את המקרה הזה ולעבור לסדר היום .צריך לצעוק עד השמיים הצעירים האלה משלמים מחיר חיים בחינם .כנראה שכתבות לא מספיק וצריך לעשות יותר איזה מסכן החייל הזה אין לב למדינה שלנו . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה עיתונאית מחבר: מאיר תאריך: 11/12/2005 שעה: 13:02 הטלפון שלי 0528583385 הפקס 088586869 הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה עיתונאית מחבר: מאיר תאריך: 11/12/2005 שעה: 13:02 הטלפון שלי 0528583385 הפקס 088586869 הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה עיתונאית מחבר: מאיר תאריך: 11/12/2005 שעה: 02:53 הפקס שלי 088586869 הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: שלום לכולם מחבר: מאיר תאריך: 11/12/2005 שעה: 01:36 שלום דני איך עוד יש לך כח עם כל הסבל שאתה סובל לשאול לשלומנו. תחזיק מעמד ממך אנחנו שואבים את הכוחות . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: כתבה עיתונאית לאור מחבר: מאיר תאריך: 10/12/2005 שעה: 17:00 אור בא לך להרגיז אותי אני רוצה להבין. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מאיר מחבר: מאיר תאריך: 2/12/2005 שעה: 02:35 ציקו איפו אתה גר. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מאיר מחבר: מאיר תאריך: 2/12/2005 שעה: 01:24 שלום ציקו. לא אני לא ישן בכלל וכל הלילה אני עם הכלבים שלי או עם חודל בטלפון. מה איתך. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: פגיעה בהלומי-הקרב לדרור מחבר: מאיר תאריך: 2/12/2005 שעה: 01:18 אני לא שמעתי מאף אחד פה שדואג לאנשים שאתה מציין.הזכות הגדולה הזאת שמורה רק אצלי אני הוא האיש שדואג לאותם אנשים יום ולילה ולא עוזב אותם עד שהכל מסתדר ועל זה יעידו רבים .אני נוסע לחפס אותם ומביא אותם לפני וועדות . ואני הוא האחרון שישפוט למי מגיע ולמי הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש הלם קרב מחבר: מאיר תאריך: 2/12/2005 שעה: 00:44 אני מדבר על ביטוח לאומי .ואתם עונים לי על מס הכנסה. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: תביעה מאוחרת לדרור מחבר: מאיר תאריך: 1/12/2005 שעה: 04:31 דרור להיות הלום קרב זה לא תואר .ולכל חייל במדינה יש ללא ידיעה 10% בלי שידע וישנם כאלה שמנצלים את העניין שיש עורכי דין שיודעים איך להוציא תביעה ולזכות על חשבונו. צריך לחקור כל אחד לעומק לבדוק ולבדוק בלי סוף עד שיודעים את האמת .לדעתי הלום קרב שלא הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הלם קרב מאוחר מחבר: מאיר תאריך: 30/11/2005 שעה: 20:02 דרור שלום . נכון שהיו דברים מעולם למה היא חושבת שזה מהצבא .ואיך היא יכולה להוכיח להם .הסיפטומים שהיא מדברת עליהם תואמים ומתאימים שתוכיח שהצבא או המדינה אשמים. שיכתבו מה עובר עליהם ואיך עברו 30 שנה שהתמונה תהיה יותר ברורה . סתם לפתוח תיק תביעה בגלל שהיא חושבת זה לא הוגן. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: עורך דין או משרד הביטחון?(יש חדש) מחבר: מאיר תאריך: 30/11/2005 שעה: 19:37 נתי שלום . מה זה אומר שמצאתם את המכתב .מה כתוב בו לתובת בעלך .האם הוא קיבל את האחוזים שמגיעים לו והסיפור סגור . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הלם קרב מאוחר מחבר: מאיר תאריך: 30/11/2005 שעה: 09:59 לא .. זה נקרא חלם קרב. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: אסור לפחד.... מחבר: מאיר תאריך: 30/11/2005 שעה: 05:10 חודל מה הבונדורמין ניגמר לך . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מי יכול להנחות קבוצת תמיכה כזו? מחבר: מאיר תאריך: 30/11/2005 שעה: 02:07 נתי כל חייל שמתגייס לצבא בבקו"ם בודק אותו הרופא וקובע פרופיל 97 ומוריד רק 3% מהמאה .סתום העיין לקח איתו את הזקנה שהיתה ראש ממשלה ולקח את ה-97שהיה לנו והשאיר לנו רק 3% .אז קיבלנו מתנה משאבה לשאוב מהמוח בשביל שלא הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: אסור לפחד?? מחבר: מאיר תאריך: 30/11/2005 שעה: 01:30 אלן היקר . אין אדם בעולם שיכול לדעת יותר מהלום קרב מה זה פחד .בזמננו האמנו שכל רגע צריכים להגיע קוחות לעזור ובזכות זה ניצלנו .אני לא מאחל לאותם החברים שלהם שהולכים להילחם ויש מאחוריהם לוחמים שעלולים לא לבוא לחלץ או לעזור להם הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: אסור לפחד?? מחבר: מאיר תאריך: 30/11/2005 שעה: 00:48 מהמקום שאנחנו חזרנו אף אחד לא רוצה להגיע . הכל מתפורר וכבר לא ניראה אור . מזל שלי שיש לי את ד"ר אור שלוקח ממני מר פעם בחודש .ובודק עם אני חיי. איבדנו ושילמנו את משפחתנו ותראו לאן הגענו. . כשברגותי עוד מעט יחזור הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: לחצים פוליטיים פוגעים בשיקום חולי נפש מחבר: מאיר תאריך: 29/11/2005 שעה: 23:58 חלם כל אחד חי בעולם אחר .אתה תלך לישון ואנחנו כל הלילה נקרא מה שכתבת ונראה עד הבוקר שחור . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מי יכול להנחות קבוצת תמיכה כזו? מחבר: מאיר תאריך: 29/11/2005 שעה: 03:24 אני ינחה את הקבוצה .והעוזר שלי יהיה חודל . אני יביא לכם את המשאבה שקבלתי ונעשה חיים. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: פורום פתוח לדרור מחבר: מאיר תאריך: 28/11/2005 שעה: 07:33 דרור למחוק זו לא חוכמה והשם גם לא חשוב מה שחשוב ההודעה שנכתבה והאשמה שמאשמים. תיכנס לפורומים אחרים ותראה איך יורדים עליינו ומה כותבים אחרים . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: שאלה לדרור גרין מחבר: מאיר תאריך: 26/11/2005 שעה: 23:25 הלום שלום: בקבוצה יהיה לך קשה להוציא ולקבל דברים מהלב .יכול מאוד להיות שתימצא לך שם 1 או 2 .באים לשם בגילאים שונים שזה יכול לא להתאים. אז עדיף לעשות מה שאנחנו עושים קשר טלפוני 24 שעות עם החברים או כאן דרך הפורום .. הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הבהרה למאיר - כדאי שתקרא לאני מחבר: מאיר תאריך: 24/11/2005 שעה: 21:23 אני נכון יש לי טעות לא סמתי לב וסליחה . כשכתבתי מרוב עצבים לא ראיתי בעניים . אבל דרור העביר את זה למקום הנכון .ושוב טעיתי כי דיברתי בטלפון עם אחד החברים ולא ראיתי למי אני מגיב .אז סליחה אשתדל לא לטעות בפעם הבאה . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: הבהרה למאיר - כדאי שתקרא מחבר: מאיר תאריך: 24/11/2005 שעה: 00:58 חברה יקרה שלום. אנחנו כאן כדאי לעזור אחד לשני על מנת שנוכל לשרוד את שארית חיינו בצורה הכי טובה שיש ולדאוג לילדיינו בצורה הכי קלה שיש .כתבתי על עצמי ועל משפחתי בלי להסתיר דבר וזה נתן לי את הכח לשרוד. כל מי שנכנס לפורום ונימצא במצוקה אנחנו פה בשבילו נעזור כולם הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איומים...לא מבין מחבר: מאיר תאריך: 24/11/2005 שעה: 00:19 אור אם זה נכון מה שהוא כתב זה מאד חמור .בהתחלה הוא כתב למשרד הביטחון שהאיש רוצה לרצוח לא קיבל תשובה ולא מטפלים בעניין.טעות ראשונה שהוא עשה. טעות שנייה. מה פתאום הוא בא לפרום שלנו וצייר תמונה על הלום קרב שרוצה לחסל את המשפחה שלו ופוגע בנו הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: אחרי מפרצת ראש יהרוג ויתאבד מחבר: מאיר תאריך: 23/11/2005 שעה: 17:38 אני פניתי למשטרה והיתלוננתי נגדכם כשיבואו לשאול תגידו מה שאתם רוצים . לא יתכן שאדם ידע מראש על רצח ולא ידווח זו שוטפות לרצח .ואם אתם משקרים על זה תתנו את הדין . אני לא מאמין לכם כי עם זה היה אמיתי על ארבע היתם מגיעים למשטרה .אז לך וחפס עץ הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: איומים מחבר: מאיר תאריך: 23/11/2005 שעה: 17:06 דרור שלום . אני לא יתן שדבר כזה יקרה כאן. ואני רוצה לראות שעוד פעם אחת הוא יעשה את זה . הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: אחרי מפרצת ראש יהרוג ויתאבד מחבר: מאיר חכם בלילה תאריך: 23/11/2005 שעה: 10:22 שלום מאיר, אתה נורא "חכם", למה אתה חושב שרוצים להתעלל בו?משרד הבטחון הוא כן הכתובת בהא הידיעה, זה נכה צהל, חובה על משרד הבטחון לדאוג לו ולמשפחתו. תאר לך כמה הם מפחדים שהם לא מעיזים להזדהות כותבים בעילום שם מ פ ח ד אנו מבקשים עזרה, לא התחכמות, והתנצחות מילולית אם אין לך הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש RE: מכתב קטן לאני .. מחבר: מאיר תאריך: 23/11/2005 שעה: 07:31 תשמע בחור .יש לך את כל הזכות לכתוב מה שאתה רוצה וזו זכותך . אבל להיכנס לפורום ולכתוב שיש רוצח שעומד לרצוח את ילדיו נכדיו ואשתו זו אשמה חמורה ועל כך מישהו צריך לתת את הדין ומייד צריך לפתוח בחקירה .או שאתה כותב מי הוא האיש או שאני מגיש נגדך הצגת הודעה לתחילת הדיון לראש הפורום חיפוש חדש התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עיצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר. תנאי שימוש באתרהודעה והסרה מהפורוםאודות doctorsארכיון האתרמפת אתרRSSצרו עמנו קשרהרשמה לדיוורפרסום ושיתופי פעולה1999-2009 מיזמי בריאות ברשת בע"מ. כל הזכויות שמורותPowered by Comrax.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב