ועדה לבדיקת תפקוד אגף השיקום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

שלום לכולם, ועדת החוץ והביטחון הקימה צוות מיוחד לבדיקת פעילותו הכושלת של אגף השיקום, בראשותו של קותי מור. כדאי מאוד לפנות לחברי הוועדה, ולספר על נסיונכם האישי במגעים עם אגף השיקום. לצערי, בראש אגף השיקום עומד קותי מור, המשמש דוגמה אישית לפקידי המשרד, המתעלמים מפניות נכי צה"ל. כדי להציג את מה שקורה שם, ולא לאפשר לקותי מור לשקר בציבור, חשוב שכל אחד יציג פרטים מדויקים על הטיפול של פקידי אגף השיקום בענייניו. כדאי להבחין בין עובדי השיקום המסורים במחוזות השונים לבין עובדי אגף השיקום, המכשילים כל אפשרות לשיקום, ונמנעים אפילו מלענות לפניותיהם של נכי צה"ל. אלא שמות חברי הוועדה וכתובת האימייל שלהם: ח"כ אריה אלדד: [email protected] ח"כ צחי הנגבי: [email protected] ח"כ יריב לוין: [email protected] ח"כ איתן כבל: [email protected] ח"כ מוץ מטלון: [email protected] ח"כ ישראל חסון: [email protected] שנה טובה, ד"ר דרור גרין

08/10/2009 | 10:57 | מאת: יהודה

נו באמת דרור אל תהיה אופטימי מי מאמין למי הרי כולם מגיעים לאותו מקום הכסא המרופד בכנסת ונראה לכ שמישהו ילכ נגד האחר הרי הכול בסופו של דבר מגיע להצבעות בכנסת ואם לא תהיה איתי לא אצביע עבורכ וכן הלאה

יהודה יקירי, אין לי שום ציפיות מוועדות בכנסת. עם זאת, ככל שנצליח להבעיר את האש הזו, ולעורר את העניין הציבורי בטיפול הכושל בנכי צה"ל, ובמיוחד בהלומי-הקרב, נערער קצת את בטחונם של פקידי אגף השיקום ובראשם קותי מור, המועל בתפקידו, משקר, מטעה את הציבור ופוגע בשיקומם של נכי צה"ל. וכל עוד קותי מור ידע שאנו עוקבים אחרי כל צעד שלו, ולא חוששים לפרסם זאת בציבור, היוהרה שלו תדעך והוא יזהר מעט יותר, ואולי גם ילמד משהו על תפקידו בשיקום נכי צה"ל. להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב