לגבי תו חניה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

15/09/2009 | 20:52 | מאת: רונית

חבר שלי נכה צה"ל הלום קרב קיבל חניית נכים סמוך לביתו חניה עם עמוד ומיספר אבל עם הגבלה של שלוש שנים . האם זה חוקי? כיצד אפשר להסיר את ההגבלה הזאת? מיותר לציין שזה מפריע לו .למה צריך עוד טירטורים מיותרים ? אשמח לתגובה בנושא .

הלומי-קרב אינם זכאים לתו חניה, אלא אם כן הם גם קטועי רגליים. עם זאת, הלומי-הקרב זכאים גם זכאים לטרטורים של אגף השיקום, המנסה בכל כוחותיו למנוע מאתנו לממש את זכויותינו. זה עצוב, אבל נראה שלא ניתן יהיה לשנות זאת כל עוד גנרלים מסוגו של קותי מור עומדים בראש אגף השיקום, ומקרינים גישה הזו על הפקידים והשלישים. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב