פוסט טרומה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

07/09/2009 | 13:31 | מאת: מורדי

שלום לכם: תודה רבה על התשובות .לפי מה שהבנתי שאני יכול להגיש תביעה למשרד הבטחון נכון שזה מייאש אבל גם ככה אני מיואש . שיהיה לכם חיים ארוכים והרבה בריאות

ודאי שאתה יכול להגיש תביעה למשרד הביטחון. עם זאת, כדאי שתנסח לעצמך מראש מה אתה רוצה להשיג. הכרה? טיפול? כסף? הגשת התביעה, והטיפול של אגף השיקום גם במי שהצליח לקבל הכרה, הם תהליכים טראומטיים, ולעתים קשים יותר מן הפגיעה המקורית. כדאי לשקול האם תביעה כזו כדאית בכלל. אני החלטתי, לאחר ניסיון קשה, שהמשך הקשר עם אגף השיקום הוא הרסני, ולכן ויתרתי על המגיע לי. שנה טובה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב