עברתי התעללות מינית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

28/05/2009 | 00:19 | מאת: j

רציתי שמישהו ימליץ לי לטיפול שבאמת יכול להעזור ,כי ככה אני לא יכול להמשיך זה לא הוגן מגיעה לי חיים נורמלים מגיע לי אישה שאני יוכל להקים משפחה כרגע אני משותק ליצור קשרים אני פוחד פחד ממות מקשר ,אבל אני משתוקק לזה בעבר היתה לי חברה שלא הבינה את הפוסט טרואמה שלי ועשתה לי דוקא שגמרה אותי עד הסוף בבקשה ממכם ,איפו לא הייתי ןמה לא ניסתי פסכילוג פסכיאטר רבנים וברכות ניסון לחזור בתשובה להתקרב לאלוהים ,פרחי באך ,מתקשרת שרלטנית ,ודי אני על סף יאוש ואין לי שום שמחת חיים ,ואני לא רוצה לשנןא את האנושות זה אנרגיה שגומרת אותי בבקשה מה אפשר לעשות .

30/05/2009 | 20:59 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום J, קשה להבין מדבריך את מהות הפגיעה, ובפורום פתוח לא תוכל לקבל תשובה מקצועית שתוכל לסייע לך. אם עברת התעללות מינית, כדאי לך לפנות לארגונים המסייעים לנפגעי אונס, למשל: מרכז סיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית תל אביב (ע"ר) www.1202.org.il ת.ד. 26368 תל אביב 61263 טלפון: 03-5167664 פקס: 03-5167659 דוא"ל: [email protected] קו חירום נשים: 1202 קו חירום גברים: 1203 קו סיוע דתי לגברים ולנערים נפגעי תקיפה: 02-5328000 בברכה, ד"ר דרור גרין

11/06/2009 | 03:20 | מאת: -

יש מצב שיש לך הפרעת אישיות גבולית יש לזה טיפול, קוראים לו DBT חפש בגוגל: BPD borderline personality disorder חפש את הסימפטומים של זה ותוודא שזה מה שבאמת יש לך

20/06/2009 | 23:41 | מאת: טובה

שלום רב צר לי לשמוע על מצבך אשמח לשתף אותך בטיפול אותו אני עברתי ב NLP ודמיון מודרך אשמח לתת לך פרטים 0524686949

מנהל פורום טראומה והלם-קרב