שאלה לדר גרין

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/05/2009 | 07:58 | מאת: אלמוני

אני הלום קרב ממלחמת יום כיפור מחלתי פרצה לפני חמש שנים עכשיו הוכרתי כנכה וקבלתי 10 אחוז לצמיתות לטענת קצין התגמולים שאומר שרוב מחלתי נובעת מהפרעת אישיות האם אין קשר בין המחלות או האם הפרעת האישיות התחילה בעיקבות מה שעברתי במלחמה במלחמה שרתתי כנהג זחלם פינוי פצועים והרגים ההיתי בתעלה ביום בו פרצה המלחמה אני לא יכול לתת יותר פרטים כי אני מתכונן להגיש עירעור תודה

12/12/2009 | 20:40 | מאת: אתי

חבר יקר כדאי להגיש עירעור,וכדאי להעזר בעורך דין שמומחה בנושא. נראה שעברת טראומה קשה,ובעיותיך נובעות ממנה בהצלחה

12/12/2009 | 20:40 | מאת: אתי

חבר יקר כדאי להגיש עירעור,וכדאי להעזר בעורך דין שמומחה בנושא. נראה שעברת טראומה קשה,ובעיותיך נובעות ממנה בהצלחה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב