סטודנטית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/05/2009 | 18:44 | מאת: דבי

שלום לכולם! שמי דבורה אני סטודנטית למדעי ההתנהגות במכללה למנהל בראשל"צ. במסגרת לימודי אני עושה סימנר ב" טראומה, זיכרון וסיפור חיים". את עבודת המחקר שלי אני עושה על פוסט טראומה, אך אני זקוקה ל4-5 אנשים בשביל ראיונות. אני נורא אשמח אם משהי מוכן להתראיין בשביל עבודתי, סודיות מובטחת וכמובן זה יהיה בשם בדוי. אפשר לפנות אליי גם ישירות במייל :[email protected] תודה מראש.

02/05/2009 | 00:00 | מאת: אברהם שרווד

שלום וברכה דבי! אני מוכן לעזור לך ובכל מה שתרצי לדעת בעבור העבודה שלך בפרט ובעבור ההשלכות לגבי הפוסט טראומה האישי שלי. כתובת המייל שלי היא: [email protected] שלך ובהצלחה, אברהם :)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב