ד"ר עדי גרנט - פסיכולוגית קלינית - נוירופסיכולוגית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/04/2009 | 12:02 | מאת: ירון

המרפאה לטיפול בילדים ובני נוער נפגעי תאונות דרכים וטרור, ביה"ח לוינשטיין. מתמחה בטיפול , אבחון ומעקב נוירו פסיכולוגי ושיקומי ארוך טווח בנפגעי תאונות ופיגועי טרור, המציגים לאחר האירוע הטראומטי סימפטומים גופניים ונפשיים הפוגמים בתפקודם החברתי,המשפחתי, והלימודי. http://granat.adi.googlepages.com/home

02/12/2013 | 11:30 | מאת: מיכל

עדי מטפלת נהדרת. עזרה לי מאוד בתקופה הקשה של חיי. הליחה לתמוך בי ולכוון אותי לצאת ממערבולת שלא הצלחתי לצאת ממנה לבד. הגעתי אליה דרך המלצה של הרופא שלי. מודה לה מאוד ומעריכה.

17/12/2013 | 09:23 | מאת: ספיר

איך אפשר להגיע אליה?הטלפון אינו זמין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב