טיפול לאחי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/04/2009 | 00:40 | מאת: אחות של הלום קרב

הי לכל מי שיכול לעזור! אני מחפשת טיפול נפשי טוב באיזור השרון לאחי הצעיר, שעבר טראומה בזמן שירותו הצבאי, כשהשתתף בקרב בו איבד את חברו הטוב. מאז כבר כמה שנים שהחיים שלו לא מצליחים לעלות על הפסים. לאחרונה הסכים שהוא חייב ללכת לטיפול. אשמח אם מישהו יכול להפנות אותנו לכתובת טובה לטיפול, באיזור השרון (בין נתניה לחדרה) אין לו רכב. תודה!!!!!

26/04/2009 | 22:37 | מאת: צVק@

היחידה לתגובות קרב בתה"ש - יחדה צבאית אגף השיקום - משה"ב נט"ל - גוף מתנדבים אזרחי

20/06/2009 | 23:52 | מאת: טובה

שלום רב צר לי לשמוע על מצבך אשמח לשתף אותך בטיפול אותו אני עברתי ב NLP ודמיון מודרך אשמח לתת לך פרטים 0524686949

מנהל פורום טראומה והלם-קרב