בקשה/עזרה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

13/04/2009 | 14:02 | מאת: יולי

שלום רב הנני סטודנטית למדעי התנהגות, ואת עבודת הסמינריון שלי אני בחרתי לעשות בנושא הלם קרב. העבודה מתבססת על סיפורים אישיים ועל דרכי ההתמודדות. ולכן אני פונה אליכם בבקשה לתת לי הזדמנות חד פעמית להכיר את הסיפורים האישיים שלכם אשמח אם תענו לבקשתי ותיתנו לי הזדמנות לשמוע את סיפורכם האישי (הפרטים כמובן יישארו חסויים) למרות הקושי העומד מאחורי הדבר.

13/04/2009 | 16:40 | מאת: צVק@

הכל טוב ויפה רק שלא השארת פרטים כדי שנחזור את מוזמנת ליצור קשר 0522-888486 בשעות היום או לדוא"ל [email protected] בהצלחה צביקה קומיי

14/04/2009 | 00:51 | מאת: אברהם שרווד

שלום וברכה יולי! אני מוכן לעזור לך ובכל מה שתרצי לדעת בעבור העבודה שלך בפרט ובעבור ההשלכות לגבי הלם הקרב בכלל. ברצון רב ובשמחה אמיתית אעזור ואתן את סיפורי האישי וגם אם את מעוניינת לציין את שמי את יכולה, היות ואני לא מתבייש ומפחד משום דבר. את שקרה לא ניתן להחזיר אחורנית ואני עושה זאת משום שאני מעוניין שהציבור במדינת ישראל יבין את מה שהעם מגדיר כהלם קרב ויבין את ההשפעות שיש לי ולסובבים אותי מזה. אפילו אם תצטרכי יותר מהזדמנות חד פעמית אני מוכן לעזור, ואני מרגיש כמי שסובל מהלם קרב, שזאת חובתי המוסרית שידעו שאנחנו לא סתם פסיכים, אלא אנשים נורמלים שנקלענו לסיטואציה לא נורמלית. שלך ובהצלחה, אברהם :)

14/04/2009 | 07:40 | מאת: יולי

אברהם, קודם כל תודה אני מעריכה את זה מאד כיצד אני יכולה ליצור איתך קשר? ליתר ביטחון זה המייל שלי:[email protected] והטלפון שלי:0528852461

מנהל פורום טראומה והלם-קרב