אני אשתו של נכה הלום, והפסיקו קונצרטה.

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

03/04/2009 | 00:54 | מאת: יעל

עכשיו ניגשתי לרופא פרטי וקיבלתי מרשמים לקונצרטה. האם מחוז שיקום חיפה יחזיר לי את התשלום על התרופה. נודע לי שעוד נכים מחיפה לא מקבלים קונצרטה, האם התרופה לא טובה? האם בירושלים ובגוש דן מקבלים נכים הלומי קרב קונצרטה? תודה רבה רבה מראש.

03/04/2009 | 12:55 | מאת: יהודה

שלום יעל גם לי הפסיקו את הכדור שהיה מאוד עוזר אבל הייתי אצלהם ביום רבעי ואני ממש ממש לא מוכן לוותר ביקשתי את האמור בכתב על מנת לתבוע אותם הכדור לפי בדיקה במשרד הבריאות לא מזיק אז מרזוק כנראה פתח נגדנו במלחמה שאני בטוח שאותנו לא ינצח לפחות אותי אז זו הזדמנות לשבת מול משרדי האגף ואני מבטיח לעמוד בראש וראשון

שלום יעל, מי שמוכר כהלום קרב מקבל ישירות את התרופות לביתו מחברת התרופות העובדת עבור אגף השיקום. במקום לקנות את התרופה עליך לשלוח את המרשם בדואר או בפקס לרופא המחוזי של אגף השיקום, ולאחר שיאשר תוכלי לפי הנוהל הקיים להתקשר למוקד הטלפוני ולבקש שישלחו את התרופה לביתך. אינני יכול לתת לך תשובה בנוגע לתרופה מסוימת, משום שאינני יודע את כל הפרטים, והשימוש בתרופה תלוי בכל חולה ובכל רופא. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב