טיפול בפוסטטראומטיים דרך פעילות ימית (שייט, קייאק)

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

25/03/2009 | 12:18 | מאת: יפתח

שלום רב חברים אני פונה בפורום מכובד זה לאנשי מקצוע אשר מעוניינים לשמוע על טיפול אקטיבי בו, אנחנו בעמותת "אתגרים", משתמשים בכלי הימי (סירות מפרש, קייאקים) כפעילות מפיגה וטיפולית באלו שחוו אירועים טראומטיים. ליצירת קשר - [email protected] , 054-6688778- יפתח . תודה רבה והמשך שבוע מצוין יפתח גינזך - רכז- שייט צפון עמותת "אתגרים" 054-6688778 [email protected] [email protected]

26/03/2009 | 04:01 | מאת: צVק@

ליפתח גינזך - רכז- שייט צפון, עמותת "אתגרים" שלום ראיתי פניתך באתר דוקטורס והסתקרנתי, אני נכה צה"ל על רקע PTSD וגר בב"ש – מהם הפעילויות הפתוחות בפני בדרום? אני מעוניין לבדוק אפשרות לקורס צניחה – האם יש פעילות כזאת? – אם לא בדרום אז ברמה הארצית. בתודה צביקה קומיי 052-2888486

28/03/2009 | 21:06 | מאת: ginzoo

הי צביקה אני רכז שייט באזור חיפה והצפון – אתן לך מספר טלפון של הרכזת של פעילות החבלים והשדאות באזור באר-שבע. קוראים לה מירית ומספרה הוא : 054-5456590. דבר איתה ואני מקווה שהיא תוכל לתת לך פרטים נרחבים. בכל מקרה, אם אתה מכיר ופוגש חבר'ה מאזור הצפון שעדיין לא שמעו על פעילות השייט אצלנו, אנא הפנה אותם אלי . תודה ושיהיה שבוע מצוין יפתח גינזך - רכז- שייט צפון עמותת "אתגרים" 054-6688778 [email protected] [email protected]

מנהל פורום טראומה והלם-קרב