תזכורת לכתבה שתשודר היום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/03/2009 | 10:27 | מאת: אברהם שרווד

עשרות חיילים שנפצעו במלחמת לבנון השנייה ננטשו בסבך הביורוקרטי. כעת הם יוצאים למאבק כדי לחולל מהפכה שתנער את המערכת. סיפורם ישודר היום בתוכנית "עובדה" בערוץ 2

שלום אברהם, בהמשך לתגובתי על תוכניתה של אילנה דיין, כדאי להזכיר שהתוכנית מתייחסת רק למלחמת לבנון השניה, שבה נפגעו מטראומה אלפים ולא עשרות חיילים, כפי שאתה כותב. לצערי, מתעלמת התוכנית מעשרות אלפי הלומי-הקרב של המלחמות הקודמות, המופקרים גם הם על-ידי אגף-השיקום. להתראות, דרור

27/03/2009 | 16:43 | מאת: אברהם שרווד

דרור יקירי! זה נכון והכתבה אמנם מתייחסת בעיקרה לנפגעי מלחמת לבנון השנייה, אבל עיקר הקונספט הוא לכלל נכי צה"ל בכלל והלומי הקרב בפרט. אני מצרף עבורך ועבור כולם את האתר שמאחוריו עומד הקונספט העיקרי שנקרא "פצועים בשטח": www.pbt.co.il דרור, אני גם אינני נפצעתי במלחמת לבנון השנייה, אך החוויה הטראומטית משותפת לכולנו ובזה אני משוכנע שתסכים איתי. הלם קרב הוא חוויה משותפת שכולנו אחים לה ושותפים לגורלה ולכן הכתבה היא בעבור כולנו וגם אם לא הוזכרו אירועים אחרים, אנחנו בפנים. חברך לנשק ולדם, אברהם.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב