חרדה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

13/03/2009 | 12:49 | מאת: שרון

שלום רב, עוד כ- שבועיים יש לי צו ראשון. יש לי חרדה רבה במבחנים ולעיתים זה מוציא אותי מריכוז כמעט באופן מוחלט. אני נוטלת כדורי ציפרלקס, אך כדורים אלו לא עוזרים לי ספציפית למניעת חרדה במבחנים. האם לקיחת כדור הנוגד חרדה לאותו זמן מסויים (כמו וובן) יעזור?

שלום שרון, כדורי ציפרלקס מיועדים לטיפול קבוע ולטווח ארוך. עליך לךהתייעץ עם רופא או פסיכיאטר שימליץ לך על תרופות לשימוש חד-פעמי למניעת חרדה, כמו קלונקס או ווליום. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב