תחושה של אובדן -דרך

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/02/2009 | 08:18 | מאת: אלן

מאז שנגמרה המלחמה .אני לא מבין מה קורה פה . מסביבי כולם חוזרים לשיגרה ואני נותרתי עם האימה ,הזיכרון . הפחד מן הטילים . אני חש פחות נורמלי ממה שחשתי בזמן המלחמה . אני מנסה לתפקד אבל אני חש אבוד , מדוכא . ינלחם עם עצמי לעשות דברים עם עצמי . אבל אני רחוק מלקבל גיבוי מי מ י שאמור לתת גיבוי ולקחת אחראיות .- . הם עושים את מינימום . אני כבר לא מאמין שמשהו ישתנה אני עובר את שבעי מדורי -גיהנום . אבל יש לי עדיין את התקווה שפעם יהיה טוב . אני מרגיש הקלה בעצם התקווה פה . אמרו לי שאני יכול ללכת לשכב על חוף . אלן

08/02/2009 | 08:19 | מאת: אלן

מחבר: אלן תאריך: 8.2.2009 שעה: 08:18 קישורים ממומנים מאז שנגמרה המלחמה .אני לא מבין מה קורה פה . מסביבי כולם חוזרים לשיגרה ואני נותרתי עם האימה ,הזיכרון . הפחד מן הטילים . אני חש פחות נורמלי ממה שחשתי בזמן המלחמה . אני מנסה לתפקד אבל אני חש אבוד , מדוכא . ינלחם עם עצמי לעשות דברים עם עצמי . אבל אני רחוק מלקבל גיבוי מי מ י שאמור לתת גיבוי ולקחת אחראיות .- . הם עושים את מינימום . אני כבר לא מאמין שמשהו ישתנה אני עובר את שבעי מדורי -גיהנום . אבל יש לי עדיין את התקווה שפעם יהיה טוב . אני מרגיש הקלה בעצם הכתיבה פה . אמרו לי שאני יכול ללכת לשכב על חוף . אלן

שלום אלן, מי שסובל מפוסט-טראומה תמיד נותר עם האימה, הזיכרון והפחד. זה נורמלי, וכך זה גם ימשיך להיות. אין סיבה שתרגיש אבוד. אינני יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב שיש לך תקוה שפעם יהיה טוב. ודאי שיהיה טוב, אבל אפשר להרגיש טוב גם עם האימה, הזיכרון והפחד. אין טעם לשגות באשליות, או לתלות את האחריות באחרים. עליך למצוא את הנקודות החזקות שלך, ולמצוא בעצמך את מה שיגרום לך להרגיש טוב יותר. בהצלחה, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב