טיפולי דיקור ללא עלות!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/02/2009 | 17:20 | מאת: קרן

במסגרת לימודיי רפואה סינית ובשל המצב בארצנו , החלטתי להתמקד בעבודת סוף שנה ד' בנפגעי הלם קרב וברצוני לבחון האם הדיקור הסיני מסוגל לעזור לאותם נפגעים ולבעיות אשר הם סוחבים מאז אותו אירוע מצער. ולכן אני זקוקה למתנדב שיהיה מוכן להגיע לסדרה של 8 טיפולים , ללא עלות . הטיפולים מתבצעים באוניברסיטת תל אביב, במכללת "ברושים" כאשר הטיפולים מתבצעים בליווי של מנחה. לפרטים נוספים, אשמח אם תיצרו עימי קשר בהקדם קרן - שנה ד' רפואה סינית ,0524511124 תודה

06/02/2009 | 22:46 | מאת: הלום קרב, פדוי שבי סורי.

דיקור סיני לא עוזר,סתם ביזבוז זמן, עברתי כבר 60 פעם טיפול בדיקור סיני,ללא תוצאות חיוביות,

שלום קרן, מדי פעם אנחנו מקבלים כאן הצעות לטיפולי שונים ומשונים בהלומי-הקרב. אני מבין את הצורך שלך בהתמחות, אך הלומי-הקרב רגישים מאוד ואינם אוהבים לשמש כשפני ניסיון, ובמיוחד מתוך ניסיון ביומרות שונות לטפל בהלומי-הקרב, שלא זכו להצלחה. בהצלחה, ד"ר דרור גירן

08/02/2009 | 08:05 | מאת: אלן

אני כל-כך מסכים איתך . כך אני מרגיש כל הזמן . בעיקר מאז שאני מוכר . אלן

08/02/2009 | 14:41 | מאת: קרן

תודה על תגובתך. ההתמחות נעשית עם מנחים מאד ותיקים בתחום הרפואה הסינית כאשר המנחה הראשי שלי טיפל כבר בהלומי קרב בעברו. לכן אני יכולה להבטיח לך שהם לא יהיו שפני ניסיון.הדיקור מטפל גם בסימפטומים נפשיים לא לחינם זו נקראת רפואת גוף ונפש ואני חושבת שההתנדבות הזו רק תוכל לשפר את איכות חייהם . תודה קרן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב