מקווים לטוב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/01/2009 | 12:03 | מאת: אלן

מן הדרום המופגז . מצב הרוח סביר . יש נדנדה במצב הרוח מחרדה קיצונית לחרדה מופחתת . בין אזעקה לאזעקה מחכים לרגיעה . מנסה להרגיע את עצמי . לראות אור במצב המטורף הזה ולא בדיוק מוצא . הלוואי שזה ירגיע את הקסמים בדרום . אני מוסר לכם את כל אהבתי מן הדרום המופגז . תזכרו הארץ קטנה . אני מקווה שלמצב הזה יהיה סוף בקרוב .

01/01/2009 | 19:31 | מאת: יהודה

אלן יקירי הפתיח שלך עשה לי טוב האופטימיות תמיד עוזרת ואנו כאן בצפון מחזיקים לך אצבעות ואכן יהיה טוב

04/01/2009 | 14:29 | מאת: אברהם שרווד

גם אני מקווה לטוב ושולח לך ברכת עמידה איתנה בעורף היקר שלנו... אופטימיות אכן תמיד עוזרת כמו שכתב יהודה... שלך תמיד ובאהבה... חברך לנשק ולדם, אברהם :)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב