טיפול חדיש בטראומה ודיכאון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

30/12/2008 | 14:13 | מאת: ענת

שלום בימים אלו אנו מצלמים סרט תיעודי על טיפולים חדשניים לדיכאון וטראומה שישודר בערוץ 8 בארץ וערוצים דומים בחו"ל. נשמח מאוד לדבר עם כל מי שיש לו איזושהי נגיעה לפגיעות הנ"ל על מנת לשמוע על ההתמודדויות והטיפולים. כמו כן נשמח לידע את הפונים על טיפולים חדשניים אותם יצא לנו לתעד. אנו מתכוונים ליצור סרט מעמיק אשר יציג לציבור הרחב זווית הסתכלות שונה על אנשים פגועי נפש וישבור חלק מהסטיגמות אשר דבקו באנשים אלו ולכן חשוב לנו לשמוע את מה שיש לכם להגיד. המון תודה על שיתוף הפעלה. ענת מתאמת הפקה [email protected]

30/12/2008 | 16:53 | מאת: צVק@

מוזמנת ליצור קשר 052-2888486 בשעות היום מטלפון שאינו חסום צביקה קומיי

מנהל פורום טראומה והלם-קרב