לאור המצב בגבול הדרום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

30/12/2008 | 00:57 | מאת: אברהם שרווד

שלום לכולם, חברים יקרים שלי! כמי ששומע מהצד, מכיר את הגזרה הדרומית קרי עזה וסביבותיה, ומודאג לגורלם של אזרחים רבים ובכללם החברים היקרים שלי מכאן, אני רוצה לצאת בהצהרה גלויה לעין כל שהיא כזאת... אני זוכר את אותם הימים של המלחמה הארורה שהייתה כמעט לפני שלוש שנים בגבול הצפון, אני זוכר את שעבר עלי ושלי לא היה לאן לברוח, שלא היה לי לאן לצאת, שכמעט נגמרתי מהתקפי חרדה עצומים ואני רוצה לבקש שלא יקר הדבר הזה שוב עליכם ועל כל יושבי הדרום ויישובי עוטף עזה... אני מזמין אתכם, חברים יקרים, למשכן ביתי שיהיה עבורכם יציאה מעול הקסאמים, הגראדים ושאר המרעין בישין... כתובת ביתי היא להלן: רחוב הרצל 57/א, קריית אתא 28099. הטלפון הקווי שלי הוא להלן: 04-8437816. הטלפון הסלולארי שלי הוא להלן: 050-8336107. אני ממש מבקש בכל לשון של בקשה, אל תישארו עם המתח הזה לבד... אני מרגיש בכל נימי נפשי ביום העצמאות בפרט ואפילו בסתם יום של חול בקול פתאומי שמגיח פתאום וכולי נדרך כקפיץ... אני לא רוצה שתחוו רוע נפשי חלילה, כי כל אחד פה כבר חווה וממשיך לחוות את האירוע שילווה אותו למשך כל חייו, אני רוצה לעזור אז תנו לי לעשות בשבילכם... בכל בעיה שיש לכם ובכל חרדה שמתעוררת אצלכם אתם מזומנים לפנות אלי ואנסה במיטב כוחותי לסייע... שלכם באהבה, חברכם לנשק ולדם, אברהם

30/12/2008 | 01:11 | מאת: מאיר

תודה אברהם .נעבור את זה אל דאגה . שמור על עצמך אתה זקוק למנוחה בימים הקשים האלה .

30/12/2008 | 17:01 | מאת: אברהם שרווד

מאיר יקירי! זה בסדר ותודה על הדאגה שאתה מברך אותי בה... אני שמח לראות שזה הדדי, אך זה ברור לי שכל נפגע פוסט טראומה או הלם קרב כפי שמגדירים זאת בשפת העם, שומר ודואג על הדדיות שכזאת... שלחתי לך מייל אישי ומקווה שהוא יחזק אותך... שלך לנשק ולדם, אברהם :)

30/12/2008 | 13:51 | מאת: "אור

אני יכול גם לבוא??

30/12/2008 | 17:06 | מאת: אברהם שרווד

אלמוני שלום! כמובן שאשמח לארח בביתי אנשים מהדרום וכאלו שהם היו לוחמים ופגועים בעקבות פוסט טראומה או כפי שמכנה זאת העם בשפתו הלם קרב... יש לי קשר עמוק מאוד מהצד שאני הוא כזה... אשמח רק לדעת עליך יותר פרטים, אתה אפילו לא כותב את שמך, ממה יש לך לחשוש, אנחנו את שלנו תרמנו ואין במה להתבייש ואני מניח שדרור מנהל הפורום אף יסכים עמי... חוץ מזה, זה הרבה יותר נעים להתכתב עם שמות ופרצופים מוכרים מאשר עם אלמונים... אשמח לדעת מי אתה והאם אתה לוחם ונפגעת וחווית פוזט טראומה... ככה גם פרסמתי בהצהרתי הקודמת שאני מוכן לארח אנשים מהרקע שלי, מכיוון שאני דואג לבריאותם הנפשית... מקווה שלא נעלבת, ראה זאת כהארה אישית וכרצון לעזור... שלך לנשק ולדם, אברהם :)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב