לימודי מחשב, עיצוב, צילום...חינם!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

29/12/2008 | 21:17 | מאת: michaelhk

חברים, נפגשנו היום עם התאחדות הסטודנטים בישראל, אשר ניאותה להושיט כתף ולעזור לנכי צה"ל בהתמחויות מקצועיות שונות... ההתאחדות מוכנה לקחת על עצמה לימוד קבוצות נכי צה"ל- בין חמישה לעשרה חברים בקבוצה- בכל אזורי הארץ( צפון, מרכז דרום) ולהכשירם במקצוע תפעול מחשבים, עיצוב, צילום וכן נושאים נוספים ,אשר יועלו על ידי קבוצות חברים המתעניינות בתחומים אחרים...את ההתמחות יעבירו סטודגטים מיומנים בכיתות ומעבדות של מוסדות ההשכלה הגבוהה, בהתאם לאזור הלימוד המבוקש... מספר החברים בכל קבוצת לימוד יגיע עד עשרה תלמידים...הלימודים עצמם יינתנו בחינם כהוקרה לתרומתם של נכי צה"ל למדינה... נכים המעוניינים להשתלב באחת מקבוצות הלימוד מוזמנים לשלוח את פרטיהם: שם ושם משפחה, טלפון וכתובת מייל להתקשרות, המקצוע בו היו רוצים להתמחות,אזור מגוריהם,מוגבלות -במידה וישנה... הינכם מוזמנים להעביר את המסר לחברים נכים אחרים... יום טוב. מיכאל הרשקוביץ עמותת מצדיעים לנכי צה"ל.

29/12/2008 | 21:20 | מאת: michaelhk

חברים, מצורפת כתובת אתר מצדיעים בו תוכלו להשאיר את הפרטים שלכם... www.matzdeim.co.il מיכאל.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב