רשמים מן העורף

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

28/12/2008 | 15:49 | מאת: אלן

העורף עמוד יציב . רק אני חש דריכות מתמדת . כאבי-ראש . פחד מן הלא נודע. פחד מחוסר-האונים . אני לא מרגיש בדיוק שיש משהו שאני יכול לעשות . רק לצפות לאזעקה הבאה . לחשוב שזה לא ליפול לידך .בהסתברות קטנה .אבל מחושב על -כך כשהוא מרגיש היסטריה . ככה אצלי העיניינים נראים יוצאים משליטה . אני זוכר את מלחמת המפרץ שישבתי בחוסר אונים בחדר אטום שלא היגן בכלל . פחדתי כמו היום מן האי-וודאות ..מחוסר יכולת לשלוט . הבית הפך עבורי למקום הכי פחות בטוח . הרגשתי שהעולם הזה מקום רע לאנשים רגישים . אני חש מצוקה . היום נסעתי במונית . החלה אזעקה . חשבתי שאין טעם לחוץ לתפוס מכבה הכל עיניין של מזל . אני שונא מלחמות . בעוד שאני מבין שזו מלחמה של אין ברירה . רק אני מקווה שידעו לעצור את זה בזמן . אני גם מקווה שזה יעזור .אבל בסוף כולם יוצאים נפסדים . לא מאמין בניצחונות . פה בטוח שלר היית ברירה . אבל מה שחשוב הוא להחזיר את השק כמה שיותר מהר למען כולנו.

29/12/2008 | 00:19 | מאת: אברהם שרווד

אלן יקירי! היה חזק ושמור על עצמך... וכמו שכתבתי לך בשיח לוחמים, אתה מוזמן אלי תמיד להירגע מהלחצים בדרום... שלך לנשק ולדם, אברהם :)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב