עזרו לי לעזור

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

26/12/2008 | 13:43 | מאת: אני

שלום רב, אני כבר מספר שבועות חושבת על מה לעשות עבודת מחקר (זה נדרש בהיותי סטודנטית) אחרי דיונים רבים שנערכו בכיתה הבנתי שיש סטיגמות רבות על גברים הלומי קרב. ולכן החלטתי על זה לחקור אבל לא מהצד החברתי אלה מהצד האישי של האדם שנפצע. נתקלתי במספר בעיות משרד הביטחון לא מעוניין לשתף פעולה וכאן אתם נכנסים אשמח לקבל כל אינפורמציה על אדם שמוכן לשתף פעולה איתי על מנת להשמיעה את סיפורו האישי (הפרטים כמובן ישארו חסוים). לכל הנוגע בדבר או מכיר משהוא קרוב/רחוק אנא קשרו בינינו תודה מראש

27/12/2008 | 19:58 | מאת: מאיר

אני מוכן לענות לך

29/12/2008 | 17:16 | מאת: צVק@

מוזמנת ליצור קשר 052-2888486 בשעות היום מטלפון שאינו חסום צביקה קומיי

מנהל פורום טראומה והלם-קרב