מיומנה של מטפלת באנרגיות - נ.ב. לד"ר דרור גרין

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

21/12/2008 | 08:50 | מאת: איבט ריינס

נ.ב. אפרופו ניסויים במטופלים- פנייתי לחוקרי המוח באה בעקבות הפרסום בתקשורת על נתינת תרופה העשויה מאקסטזי להלומי הקרב. בפנייתי זו קיוויתי לפתוח פתח לטיפול שיש בו "רק" ריפוי. ללא תרופות, ללא תופעות לוואי. כפי שכבר אמרתי פעמים רבות ניסים נעשים בחדר הטיפולים שלי. ורבים כבר מכירים בתועלות אנרגיית האור.

שלום איבט, מתשובותיך אני מבין שאין לך כל ניסיון בטיפול בהלומי-קרב. אני משער שלא תמצאי כאן מתנדבים להשתתף בניסוי כזה, ואני מציע לך ללמוד מעט את הנושא, כדי להבין שהלם-קרב אינו מחלה הזקוקה לריפוי. כפי שאינך מציעה טיפול אנרגטי למי שידו נקטעה במטרה להצמיח יד חדשה, לא נכון להציע טיפול כזה להלומי-קרב. הצרכים והקשיים של הלומי-הקרב שונים ממה שאת מתארת כאן, ואם תלמדי את הנושא אולי תוכלי להציע לגופים המתאימים את הסיוע המתאים. כפי שכתבתי לך, קשה לחברי הפורום שלנו לקרוא טקסטים ארוכים, ואני מבקש שתימנעי מהודעות נוספות כאלו. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב