מיומנה של מטפלת באנרגיות - תשובה לד"ר דרור גרין

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

21/12/2008 | 01:10 | מאת: איבט ריינס

ערב טוב. אנרגיית האור מרפאה בעיות רבות ושונות. אני יודעת שדעתך היא דעת הרוב המכריע, ההיסטוריה מלמדת שדעת הרוב, לא תמיד נכונה. פעם הרוב חשבו שהעולם הוא שטוח. כרופא שהאמת היא נר לרגליו, והידע והמדע דרכו - לא תתעלם ממידע נוסף אלא תבקש להרחיב לחפש ולמצוא. אני מפנה אותך לספרים שנכתבו ע"י עמיתים למקצוע הרפואה. הדוברים את שפתך. ואלו הספרים: ידיי אור - מאת ברברה אן ברנן רפואה והחוש השביעי - מאת ד"ר נאדר בוטו מעבר ליש ולאין - מאת ד"ר משה קרוי ספריו של ד"ר בריאן ל' וייס ספריו של סת - מאת ג'יין רוברטס וספריה של סניה רומן מתקשרת את אורין כך תוכל להעמיק את ידיעותך על עולם הרוח ולהיווכח שנעשו מחקרים רבים בנושא. אכן הצעתי את שרותיי למוסדות שונים בהם אוכל לעזור ואני מקווה למצוא אנשים עם פתיחות לנושא הריפוי הרוחני גם במוסדות שמרניים ולקבל תשובה חיוובית. כן פניתי לחוקרי מוח מהשורה הראשונה והבעתי את רצוני להשתתף במחקר מבוקר - לא קיבלתי תשובה. יכול להיות שבכדיי להשתכנע בכוח הריפוי הגדול של אנרגיית האור עליך לחוות טיפול אנרגטי בעצמך. כי מתוך החוויה תבוא האמונה. תוכל לבקש שלווה והורדת מתח. אני מאמינה שכאשר תשתכנע ביעילותה תהייה שגריר של רצון טוב ושופר בראש המחנה לעניין זה. אני מאחלת לך כל טוב וקריאה נעימה. איבט ריינס.

27/12/2008 | 18:24 | מאת: אברהם שרווד

שלום לך! אינני חושב כי את המושיע שלנו ולכן הייתי מעדיף שתלכי לחפש קורבנות ושפני נסיון במקום אחר... כל שני וחמישי מגיע מישהו לכאן, רוצה לעשות מחקר ונסיונות בנו ובסוף זורק אותנו לכלבים... אז אנא ממך, קחי את הרגליים שלך בחופשיות ותחפשי לך מי שינענע אותך... וכל זה בלשון עדינה... אברהם.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב